Bezwaren en beroepen efficiënt afhandelen? TrueLime ontwikkelde een module in Octopus om dit proces makkelijker te maken. Met een gebruiksvriendelijk zaaksysteem zorgen we ervoor dat je organisatie documenten op één plek kan waarborgen en afhandelen.


Maak bezwaren en beroepen afhandelen makkelijk

TrueLime creëert een zaaksysteem dat het afhandelen van bezwaren en beroepen makkelijker maakt voor uw organisatie. Zo sorteren we de werkvoorraad met kleurcodes. Dankzij deze codes overschrijd je nooit meer een termijn. Brieven naar een bezwaarde of externe commissie gaan altijd keurig op tijd de deur uit. Is er sprake van uitstel of verdaging? Ook dan houdt Octopus alle termijnen automatisch bij.


Dit biedt de module:

  • Ondersteunt juridische processen met een elektronisch dossier per zaak
  • Voert specifieke taken uit, zoals brieven genereren, termijnen stellen,
  • Bewaken en uitstel registreren
  • Beschikt over uitgebreide zoekmogelijkheden, zoals onderwerp of zaaknummer


TrueLime voor Parkeerbeheer BOZ

Voor Parkeerbeheer BOZ ontwikkelde TrueLime een gebruiksvriendelijk zaaksysteem om overzichtelijk alle bezwaren af te handelen. We creëerden een oplossing op maat waarbij ook gemakkelijk rapportages worden gemaakt. Van een handmatig proces naar een overzichtelijk en geordend systeem. Lees meer over de case voor Parkeerbeheer BOZ


Behoefte aan een compleet zaaksysteem?

Naast het inrichten van bezwaren en beroepen meer processen automatiseren? TrueLime biedt met Octopus vele modules aan om een zaaksysteem in te richten. Zo kunnen we ieder proces optimaal inrichten. Lees meer over zaakgericht werken.


octopus logo

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een advies op maat?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!
LimeScape.Form.MandatoryFields