Als Zorg of Welzijn organisatie is kennis en informatie belangrijk. Je wilt cliënten en naasten goede en vraaggerichte dienstverlening bieden. We hebben het tenslotte over het welzijn van mensen. Het delen van deze kennis en informatie kan erg complex zijn. Je hebt immers met veel betrokkenen te maken.

Hoe houd je contact met al deze partijen?
Hoe zorg je dat iemand de juiste informatie vindt?
Hoe zorg je dat familie op de hoogte blijft over het welzijn van hun naasten?
Hoe deel je kennis tussen je interne en externe medewerkers?
Hoe blijf je als organisatie met verschillende locaties in contact met elkaar?
Hoe bewaak je dat zelfsturende teams van elkaar blijven leren?
Hoe werf je nieuwe collega’s in een krappe arbeidsmarkt?
TrueLime helpt Zorg en Welzijn organisaties écht vooruit met digitale oplossingen. Dat is in ieder geval een zorg minder!

TrueLime als digitale partner in de Zorg

Oplossingen met als doel meer tijd voor zorg aan patienten en cliënten!

Onze bewezen aanpak

Door de toenemende digitalisering van de zorg en de volledige maatschappij worden beslissingen, processen en gedrag meer en meer bepaald door data en software. Consumenten, bedrijven en overheden dienen zich digitaal te transformeren. Ze dienen meer digitaal samen te werken en informatie, kennis, producten en diensten online te delen. TrueLime ontwikkelt digitale platformen die hierbij noodzakelijk zijn. Zo kan er, onafhankelijk van plaats en tijd, gewerkt worden in een veilige en geïntegreerde digitale omgeving. Denk hierbij aan websites, intranetten, communities, portals, digitale werkplekken en apps.

intranet nodig voor de zorg?

Voor succesvolle implementaties van onze oplossingen maken we gebruik van onze succesvolle methode:

1. Kick-off
We starten onze projecten met een kick-off waarin we kennis maken met het hele team en de wensen en doelen scherp zetten. We betrekken alle interne en externe betrokkenen, zodat we allemaal hetzelfde vertrekpunt hebben.

2. Strategie
Na de kick-off starten we met het vaststellen van de Strategie en Visie en duiken we in jullie doelgroep door het uitwerken van persona’s en de klantreis. We bepalen samen de juiste (meetbare) doelstellingen (KPI’S, Key Performance Indicators) en samen bekijken we welke digitale middelen we inzetten om de doelstellingen te kunnen bereiken.

3. Concept en design
Op basis van de doelstellingen en de wensen van de doelgroep gaan we het design uitwerken, bestaande uit wireframes en visual design. Wanneer het high-level concept gereed is, presenteren we deze aan het project team en de verschillende stakeholders in de organisatie. Aansluitend kunnen we de backlog met daarin de verschillende user stories gaan uitwerken.

4. Realisatie
Wanneer het high-level design gereed is en de backlog is bepaald, kunnen we de digitale oplossing gaan realiseren. Tijdens de ontwikkeling is ons streven om met een MVP (minimum viable product) live te gaan en vanuit daar doorontwikkeling te faciliteren middels een roadmap. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel gevraagde functionaliteit al beschikbaar waardoor we het beschikbare budget efficiënt kunnen inzetten.

5. Roadmap
Een digitale oplossing is nooit af. Daarom gaan we graag samen met onze klanten een partnership aan op lange termijn. Op basis van metingen en bevindingen vanuit de doelgroep wordt verdere functionaliteit ontwikkeld.

Succesvolle oplossingen

Radboudumc

Radboudumc lanceert één platform voor patienten, professionals en zorgmedewerkers

Stichting PVP

Social intranet : digitale werkomgeving zorgt voor verbondenheid bij Stichting PVP

UMC Utrecht

Klantgerichte, responsive websites voor UMC Utrecht

Waarom TrueLime als digitale partner?

  • we werken voor veel vergelijkbare klanten in de Zorg en Welzijn
  • klanten maken langdurig gebruik van onze diensten (gemiddeld > 5-10 jaar)
  • we hebben daadwerkelijk kennis van websites en digitale samenwerking in de Zorg en Welzijn
  • we zijn een partij met persoonlijke aanpak, we doen het écht samen
  • we hebben al veel functionaliteit voor een website of portaal standaard beschikbaar
  • we zorgen voor een mooie, toegankelijke omgeving die technisch goed in elkaar zit

Als TrueLime vinden we het belangrijk om intensief samen te werken met onze klanten en de uiteindelijke gebruikers centraal te stellen. Alleen dan ontstaat het beste resultaat!

Een nieuw platform voor Radboudumc

"Het bijzondere van ons project is dat het iedereen binnen de organisatie raakt. Honderden afdelingen en organisatieonderdelen zijn betrokken, en allemaal hadden ze hun eigen wensen. De kunst was om een platform te ontwikkelen dat aan al deze wensen tegemoet kon komen. Daarvoor hebben we nu een goede basis gelegd."

Bruno van de Laar - Senior Adviseur

Laten we samen kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je gegevens achter en Eddy neemt zo snel mogelijk contact met je op! Hij vertelt je graag meer over digitalisering in de zorg en wat TrueLime kan betekenen voor jouw organisatie.
LimeScape.Form.MandatoryFields