TrueLime creëert een digitaal platform op maat

Op zoek naar een digitaal samenwerkingsplatform? TrueLime levert de expertise en de tools waarmee elke organisatie in korte tijd een gebruiksvriendelijke, digitale samenwerkingsomgeving kan inrichten. Van een klantenportaal of ledenportaal voor externe gebruikers tot een digitale werkplek of intranet voor medewerkers. We bieden u altijd de juiste oplossing en dat volledig op maat.


Alle communicatie in één digitaal samenwerkingsplatform

Wij zien digitale samenwerking vooral als een partnerschap met alle doelgroepen. We geloven dat we de verschillende vormen van digitale communicatie perfect kunnen samenbrengen binnen één strategie, één architectuur en één platform. We krijgen vaak de vraag om aparte omgevingen te ontwikkelen, zoals een losse website of intranet, zonder deze aan elkaar te koppelen of deze te integreren. TrueLime gelooft erin om de volledige samenwerking juist als geheel te benaderen. Met één digitaal samenwerkingsplatform waarin je optimaal kunt samenwerken, zowel in- als extern.


Een platform op maat

We vinden het belangrijk om een digitaal samenwerkingsplatform samen te creëren. Zo verloopt de implementatie- en adoptiefase op een natuurlijke manier en voelt iedereen zich binnen de organisatie betrokken bij de nieuwe oplossing. TrueLime doet dit aan de hand van een specifieke, persoonlijke visie binnen de bestaande omgeving en met een helder totaaloverzicht van het bestaande technische landschap. We vinden het belangrijk dat de oplossing die we bieden optimaal aansluit op de wensen en eisen van de klant. Tevens maken we effectief gebruik van de resources die al aanwezig zijn binnen de organisatie.

Een sociaal intranet laten maken, we doen het samen

Lees meer

Een digitale
werkplek creëren. Je thuis voelen werkt!

Lees meer

Een klantenportaal
of ledenportaal wat naadloos aansluit

Lees meer