Dropbox, digitale werkschijven, je mailbox: er zijn enorm veel mogelijkheden om informatie binnen uw organisatie op te slaan en te delen. Een intranet laten maken door TrueLime? Hiermee zorg je voor één digitale centrale plaats voor informatie binnen je organisatie. In deze omgeving kun je kennis en ervaring delen met medewerkers. Van een smoelenboek tot het laatste nieuws en een overzicht van alle procedures. Een social intranet is een uitstekend middel om sociale functionaliteiten te verenigen.


Betere in- én externe communicatie

TrueLime ontwikkelt een sociaal intranet geheel op maat. Dit doen we onder andere voor zorg- en onderwijsinstellingen. We bieden meer dan een standaard platform, zoals de mogelijkheid tot communicatie tussen collega’s. We vinden het belangrijk om te luisteren naar uw vraag. Iedere organisatie is anders en daarmee verschilt de wens voor de inhoud van een besloten netwerk. We kijken goed welke functionaliteiten belangrijk zijn voor je bedrijf. Hoe kunnen we jouw organisatie en medewerkers helpen om de interne communicatie verbeteren? Maar ook: hoe kunnen we de communicatie met alle externe partners optimaliseren?

Intranet voor de zorg nodig?


Een succesvol intranet voor het Van Gogh Museum

Voor het Van Gogh Museum ontwikkelde TrueLime een succesvol sociaal intranet. Voor en met het museum zijn alle gewenste functionaliteiten in een relatief korte doorlooptijd neergezet. Naast goede basisfunctionaliteiten wenste het Van Gogh Museum dat het intranet meer mogelijkheden zou bieden tot interactie. Het diende daarnaast te werken op verschillende apparaten vanwege de wisselende werkplekken van medewerkers. De gezamenlijke aanpak heeft gezorgd voor een heldere en overzichtelijke navigatiestructuur, waarbij je gemakkelijk toegang hebt tot alle informatie. Het intranet heeft merkbaar bijgedragen aan meer verbondenheid en de interactie tussen alle collega’s. Dit was één van de belangrijkste doelstellingen van dit project.


Zoek je meer dan een social intranet?

Een nieuw netwerk draagt bij aan de interne én externe communicatie. Het biedt echter nog niet de mogelijkheid om effectief en efficient digitaal samen te werken. TrueLime ontwikkelt digitale werkplekken waarin de functionaliteiten van een intranet en een werkplek optimaal worden gecombineerd. Meer weten? Lees over de digitale werkplekken die je naast een intranet kan laten maken.