Digitale Samenwerking

TrueLime levert de expertise en tools waarmee elke organisatie in korte tijd een gebruiksvriendelijke, digitale samenwerkingsomgeving kan inrichten. Dit kan een community of portaal zijn om in samen te werken met klanten en partners, of een intranet of digitale werkomgeving voor medewerkers en partners.

Wij zien digitale samenwerking vooral als een samenwerking met alle doelgroepen, en geloven dat je alle vormen van digitale communicatie goed kunt samenbrengen binnen 1 strategie, 1 architectuur en 1 platform. We krijgen nog steeds vaak de vraag om aparte omgevingen te ontwikkelen -bijvoorbeeld een website of een intranet- zonder deze aan elkaar te koppelen of te integreren. Onze filosofie is er op gebaseerd om vooral juist wél alles zoveel mogelijk als geheel te benaderen, zodat je optimaal digitaal kunt samenwerken – zowel in- als extern.

Wat we vooral ook belangrijk vinden is om het (nieuwe) platform samen te creëren, zodat ook de implementatie- en adoptiefase op een natuurlijke manier verlopen, en iedereen zich echt betrokken voelt bij de nieuwe oplossing. Dit doen we aan de hand van een specifieke, persoonlijke visie binnen de bestaande omgeving, en een helder totaaloverzicht van het bestaande technische landschap. Uitgangspunt hierbij is altijd een oplossing die optimaal aansluit bij de (specifieke) wensen en eisen, waarbij tevens gebruik wordt gemaakt van de resources die al aanwezig zijn binnen de organisatie.

Intranet

Lees meer

Digitale
Werkomgeving

Lees meer

Community / Klantportaal

Lees meer