Jouw portaal op maat

Werkprocessen optimaliseren of een gebruiksvriendelijk klanten- of ledenportaal om jouw diensten richting klant te verbeteren? Door middel van de juiste digitale middelen kunnen wij je helpen om je doelstellingen te bereiken!


Een portaal wat naadloos aansluit op je website en bij je bedrijf


Hoe ontwikkelen wij het ideale portaal voor jouw bedrijf? We zorgen altijd voor de juiste oplossing en denken mee over de optimale klantreis. Voor de herkenbaarheid en merkbeleving zorgen we dat het klanten- of ledenportaal zo goed mogelijk aansluit op je website. Het liefst natuurlijk naadloos, en dus zorgen wij ook voor koppelingen met bestaande applicaties of systemen. Op deze manier krijg ontstaat een digitaal platform wat past bij jouw bedrijf, en wat bijdraagt om de gestelde doelen te behalen. Om de service naar je klanten of leden toe te vergroten, besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van de gebruikerservaring en natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid. Extra functionaliteiten die voor jou en je klanten of leden specifiek belangrijk zijn dragen bij aan de persoonlijke beleving. Een oplossing op maat, zonder het maatwerk wat hier voor nodig is. Door goed te luisteren naar jullie wensen en te creatief te denken in oplossingen komen we samen tot het beste resultaat.

Ledenportaal op maat (community)


Voor professionele ledenverenigingen en organisaties creëren wij een portaal of community op maat om de communicatie met en tussen de leden te vergroten en optimaliseren. We kunnen helpen met campagnes voor ledenwerving, het opzetten van een heldere ledenadministratie voor het behoud van leden en vooral een gebruiksvriendelijke digitale omgeving om de tevredenheid onder de leden en medewerkers te vergroten. Dit maakt informatie delen en onderlinge communicatie laagdrempelig en gemakkelijk.

Bekijk ons werk

BOVAG

Mijn BOVAG.nl, een persoonlijk en servicegericht ledenportaal

Vilans

Sprint Zero als vliegende start van de bouw van het protocollen portaal

TrueLime ontwikkelde nieuw ledenportaal BOVAG

"Mede dankzij mooie oplossingen zoals maatwerkkoppelingen en performance-optimalisatie, voldoet het Ledenportaal nu nog beter aan de wensen van BOVAG-leden. Ze vinden alle relevante informatie en tools op één plek, en blijven up-to-date met gepersonaliseerd nieuws”

Op zoek naar een klantenportaal of ledenportaal voor jouw organisatie?

We vertellen je er graag meer over. Vul je contactgegevens in en we nemen vrijblijvend contact met je op!
LimeScape.Form.MandatoryFields