Modulair 
Zaaksysteem

TrueLime is al ruim 20 jaar specialist in het automatiseren en optimaliseren van werkprocessen. Ons product ‘Octopus’ voorziet in een modulair zaaksysteem, wat heel makkelijk en flexibel in te richten is voor diverse processen. Je kunt op een gemakkelijke manier de voortgang en kwaliteit van je zaak bewaken, zoals een aanvraag, klacht, contract of melding.

Daarnaast biedt Octopus een groot aantal unieke voordelen:
-Uitstekende termijnbewaking
-Documentcreatie in eigen huisstijl
-Dashboard met uitgebreide managementrapportages
-Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
-Beschikbaar via de cloud of in je eigen netwerk (on premise)

Octopus heeft een groot aantal standaard modules, die wij zo nodig uiteraard kunnen aanpassen aan jullie specifieke situatie. Ook na organisatieveranderingen, wetswijzigingen of procesoptimalisaties is Octopus eenvoudig bij te stellen.

We weten uit ervaring dat processen per organisatie kunnen verschillen. Dankzij de flexibiliteit van ons zaaksysteem en op basis van jarenlange ervaring kunnen we niet alleen voldoen aan de wensen en eisen van jullie organisatie, ook zorgen we voor de best mogelijke aansluiting op elk werkproces, onder andere door learnings uit eerder ontwikkelde oplossingen.

Samen met onze klanten werken we aan de continue doorontwikkeling van Octopus; zo vertalen wij bijvoorbeeld specifieke klantwensen naar modules waar onze klanten of partners direct baat bij hebben. Inmiddels wordt Octopus door een groot aantal organisaties gebruikt, waaronder ZBO's, ministeries en gemeenten.

Meer weten over Octopus? Download hier de brochure. 

Bezwaren en Beroepen / Octopus

Lees meer

Klachtenafhandeling / Octopus

Lees meer

Contractmanagement / Octopus

Lees meer