Gericht je doelgroep bereiken met een specifieke boodschap of onderwerp? Waar een website een communicatiemiddel is voor de langere termijn, zijn campagnes juist gericht op de korte termijn. TrueLime maakt resultaatgerichte campagnes die optimaal aansluiten bij je website.

Resultaatgerichte campagnes maken

Campagne- of landingspages zijn bij uitstek hét middel om heel gericht de doelgroep te bereiken, met een specifieke boodschap of onderwerp. Waar we websites maken als een communicatiemiddel voor de lange(re) termijn, creëren we campagnes juist gericht op de korte termijn. We geloven in een naadloze aansluiting tussen uw platform en de mogelijke campagnes die u draait. TrueLime denkt graag met je mee hoe campagnes deel uit kunnen maken van de online strategie.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of een demo?

Neem contact op!


Campagnemodule voor BDO Global

Voor BDO Global ontwikkelde TrueLime een centraal platform waarop alle wereldwijde BDO-vestigingen zich kunnen presenteren aan lokale doelgroepen. Tegelijkertijd bouwden we de functionaliteit in om heel gemakkelijk en gebruikersvriendelijk ‘eigen’ sub-websites of campagnemodules te kunnen realiseren. Op deze manier creëert BDO Global wereldwijd één gezicht en één uitstraling, maar kan er toch optimaal worden ingespeeld op lokale markten en kansen. Lees hier de complete case BDO Global met ingebouwde campagnemodule.

Wil je meer weten over het laten maken van campagnes?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!
LimeScape.Form.MandatoryFields