Het aantal mobiele gebruikers neemt nog steeds toe. Steeds vaker is dit zelfs de belangrijkste doelgroep. Optimaal gebruik maken van de functies van een mobiel en/of tablet? TrueLime ontwikkelt mobiele apps om jouw klantgerichtheid te vergroten.

Een mobiele app op maat

TrueLime maakt mobiele apps op maat. We zorgen ervoor dat de app perfecte aansluiting vindt met de website voor de beste klantreis. Niet alleen denken we mee hoe we de doelgroep nog beter aan jouw organisatie kunnen binden. TrueLime heeft de expertise en ervaring om gebruiksvriendelijke apps te bouwen met de juiste functionaliteiten. Wij geloven in een app als verlengstuk van uw website om jouw klant een nog betere service te bieden.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of een demo?

Neem contact op!


TrueLime maakt mobiele app voor NODR

Voor NODR ontwikkelde TrueLime zowel een responsive website als een mobiele app. De mobiele app maakt het heel gemakkelijk om schade aan de openbare ruimte te melden. Vervolgens kunnen gebruikers het gehele proces volgen. Deze functionaliteit zou via een reguliere website een stuk minder gebruiksvriendelijk uitpakken. Met de app maak je heel gemakkelijk een foto van de schade. Deze foto wordt vervolgens met een korte beschrijving en locatiebepaling aan de hand van een GPS-tracker omgezet in een officiële melding.

Wil je een mobiele app laten maken?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheen voor jouw organisatie. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!
LimeScape.Form.MandatoryFields