Websites

Als organisatie wil je jezelf zo goed mogelijk presenteren, en een website is een belangrijk onderdeel van de middelenmix die je daarvoor kunt inzetten. Je website is bij uitstek een tool voor communicatie op de langere termijn, en een online oplossing die bij kan dragen aan je organisatiedoelstellingen. Wij helpen je om dit -zowel in de basis als in de uitwerking- zo goed mogelijk in te richten. Ook in het traject wat volgt – je kunt een website zien als een cyclus die eigenlijk nooit ‘af’ is, en regelmatig ge-update moet worden- zijn wij graag je partner.

Een website kan veel omvatten en dus is het maken van de juiste keuzes erg belangrijk. Of het nu gaat om de keuze voor het CMS of onderzoeken wat er mogelijk is op het gebied van techniek, koppelingen of het realiseren van de gewenste functionaliteiten; onze ervaren TrueLimers staan voor je klaar, en zorgen ervoor dat het eindresultaat zo goed mogelijk wordt afgestemd op de wensen en doelstellingen van jouw organisatie.

Bekijk hier onze innovatieve oplossing voor UMC Utrecht, waarin we meer dan 100 losse websites en -pagina's online hebben verenigd.