Wat is belangrijk als je een website laat maken? Als organisatie wil je jezelf zo goed mogelijk presenteren. Een goede website is daarbij een essentieel onderdeel van de middelenmix. Het zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep, en is daarom is bij uitstek de tool voor communicatie en merkbeleving op de langere termijn.

Samen een website bouwen

TrueLime ondersteunt jouw organisatie bij het bouwen van een website. Van basis tot uitwerking zorgen we voor de juiste inrichting bij het maken van de site. Ook in het traject dat volgt, waarbij je de website kunt zien als cyclus en waar regelmatig updates nodig zijn, zijn we graag je partner.


Een website compleet naar wens

Met de juiste expertise en jarenlange ervaring weten we precies welke keuzes er gemaakt moeten worden bij het laten maken van een website. We helpen u bij de keuze voor het juiste CMS. Daarnaast brengen we exact in beeld wat er mogelijk is op het gebied van techniek en koppelingen. Bovendien doen we er alles aan om de gewenste functionaliteiten te realiseren. Zo is het eindresultaat perfect afgestemd op de wensen en doelstellingen van jouw organisatie.

Website voor onderwijs nodig?


Klantgerichte website voor UMC Utrecht

TrueLime denkt mee met de klant. Zo ontwikkelden we één oplossing voor het UMC Utrecht voor een groot aantal bestaande losse sites en pagina's, en leverden we een nieuwe klantgerichte, responsieve site op. Lees hier over de nieuwe responsive website voor het UMC Utrecht.