De binding met leden is voor elke vereniging of organisatie van groot belang. Leden willen hun stem laten horen, willen communiceren met elkaar en geïnformeerd worden. TrueLime creëert een ledenportaal op maat voor professionele ledenorganisaties en verenigingen. Zo verloopt de communicatie gemakkelijk en vergroot je de tevredenheid onder je leden en medewerkers.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of een demo?

Neem contact op!


De voordelen van een ledenportaal voor een vereniging of ledenorganisatie

Voor iedere ledenorganisatie en vereniging staan leden centraal. TrueLime creëert een website-portaal op maat voor professionele ledenorganisaties en verenigingen :

  • Een professionele manier van digitale communicatie tussen leden, gebruikers en medewerkers
  • Een gebruiksvriendelijke omgeving waarin medewerkers, gebruikers en leden kunnen werken
  • Een uniek portaal volledig naar wens van de organisatie. TrueLime hecht veel waarde aan de vraag van de klant, samen creëren we een platform op maat
  • Een naadloze verbinding tussen website, intranet (digitale werkplek) en het ledenportaal. We geloven in een digitaal platform als totaaloplossing


Ledenwerving en ledenadministratie

Ledenwerving is een belangrijk agendapunt voor ledenorganisaties en verenigingen. Om leden te werven creëert TrueLime samen met jouw organisatie pakkende campagnes en een gebruiksvriendelijk ledenportaal dat daarop aan sluit. Zo verzamel je niet alleen nieuwe leden, maar behoud je ze ook. Die continuïteit van leden is een tweede speerpunt. We denken daarom graag mee in het ontwikkelen van een heldere ledenadministratie. Hiermee zorg je voor heldere overzichten, boekhouding en een goede communicatie met je leden.


Nieuwe website FNV

De FNV klopte bij TrueLime aan voor de realisatie van de nieuwe website op het moment dat de oude site al aan vervanging toe was. De FNV had goed vooronderzoek gedaan naar de behoeftes van belangrijkste doelgroepen en stakeholders; daaruit konden de belangrijkste doelen van de nieuwe FNV site opgesteld worden. Het verspreiden van adequate en eenvoudig vindbare CAO-informatie, een goede ondersteuning van het 'Lid worden' proces en natuurlijk een goed en actueel beeld geven van de activiteiten van FNV. Het proces ‘Lid worden’ is een primair proces voor FNV en moet voor de potentiële leden zo laagdrempelig mogelijk verlopen. Denk daarbij aan een overzichtelijk formulier, geen overbodige validaties en duidelijke interactie. Men kan op de nieuwe site op deze manier heel eenvoudig via een aantal korte vragen zijn/haar persoonlijke contributie berekenen.

Een geïntegreerd platform waar de klant zijn of haar eigen zaken kan regelen

Het CAK is een publieke dienstverlener die voor de overheid regelingen uitvoert en zorgt voor de vertaling van wetten en regels naar persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening. De website van het CAK is voor haar klanten (mensen die met langdurige zorg te maken krijgen) altijd al een van de belangrijkste informatiebronnen geweest. Maar hoewel het met die heldere en goed vindbare informatie wel goed zat, had de oude website van het CAK vooral enkel nog een informerende functie. Echt online handelingsperspectief werd er niet geboden. Om klantgerichter te werk te gaan kwam de vraag van het CAK om een meer interactieve website te bouwen, met de functionaliteit voor bezoekers om zelf hun zaken kunnen regelen.


Een servicegericht en gepersonaliseerd
ledenportaal

Om in staat te zijn nog betere service te kunnen verlenen kwam vanuit BOVAG de vraag om een servicegericht ledenportaal te bouwen, met alle dossiers en tools overzichtelijk op één plek. TrueLime ontwikkelde een ledenportaal voor BOVAG dat hun relatie met bestaande leden versterkt, én de meerwaarde van lidmaatschap goed zichtbaar maakt. Op een eigentijdse, responsive website vinden BOVAG-leden maar ook niet-leden snel de informatie die aansluit op hun vraag en branche. Eenmaal ingelogd hebben zij toegang tot alle dossiers, artikelen en tools die ze nodig hebben. Bovendien blijven ze eenvoudig op de hoogte van ontwikkelingen in hun branche dankzij gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Een digitaal platform voor stichting, vereniging of ledenorganisatie

Als stichting, vereniging of ledenorganisatie behoefte aan een website, intranet of een digitale werkplek? TrueLime biedt een oplossing voor ieder vraagstuk! We leveren een professioneel platform dat tevens gebruikt kan worden als opslagplaats voor documentatie. De meest optimale interne en externe communicatie staat hierbij altijd centraal. Meer weten over de mogelijkheden? Vul het contactformulier in voor een terugbelverzoek of neem contact met ons op sales@truelime.nl voor vragen over een ledenportaal op maat.

Vraag een demo aan!

Benieuwd hoe een ledenportaal van TrueLime eruit ziet voor jouw organisatie? Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
LimeScape.Form.MandatoryFields