Efficiënt online samenwerken en processen optimaliseren in 2017

21 december 2016

Vooruitblik op het nieuwe jaar: onze 10 Trueliners!

Het jaar 2016 zit er bijna op... Een periode van terugblikken en evalueren breekt aan, en het is ook mooie gelegenheid om een blik te werpen op het nieuwe jaar.

Deze 10 Trueliners bieden je ongetwijfeld nieuwe inzichten en inspiratie: 


1. 2016... Een jaar met mooie resultaten!

We hebben het afgelopen jaar met leuke klanten gewerkt aan gave projecten. Als organisatie zijn we gegroeid en hebben we weer een extra jaar kennis en praktijkervaring op zak. We helpen je graag met het optimaliseren van werkprocessen en het bouwen van (online) samenwerkingsomgevingen. De cases bij Gemeente Rijswijk, het Van Gogh Museum en BDO geven een goed beeld van onze kwaliteiten en mogelijkheden. 


2. Zaakgericht werken met Octopus BPM

Met onze Octopus applicatie beschikken we al jaren over een betrouwbare software-oplossing voor procesoptimalisatie. Octopus biedt veel (integratie) mogelijkheden, zowel generiek als specifiek. Denk bijvoorbeeld aan de procesinrichting voor klachtenbehandeling, contractmanagement en bezwaar- en beroep.
Lees meer in onze brochure! Download brochure.


3. De Zitting-App is nu beschikbaar!

Tijdens onze klantendag in november hebben we uitgebreid stilgestaan bij de Zitting-App. Onze Octopus klanten kunnen de Zitting-App nu downloaden in de App Store en na aanvullende configuratie in Octopus kan deze gebruikt worden. Dit bespaart iedereen in het hele proces veel tijd en papier tijdens (hoor-)zittingen. 
Lees hier het nieuwsbericht.


4. Software waar gemeenten blij van worden 

Wij worden pas echt blij van software als onze klanten er ook blij van worden. De drie grootste gemeenten van ons land, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, zijn allemaal tevreden gebruikers van Octopus. 
Evenals tientallen andere overheidsinstanties. Bekijk onze overheidscases.


5. Niet zomaar een Kentico Gold partner

Al ruim 10 jaar hebben we de Gold status als partner van Kentico. Sterker nog, we zijn nummer 1 partner in de Benelux en hebben ook een stevige positie in de top 10 wereldwijd ingenomen. Ook in 2017 zijn we weer Kentico Quality Expert voor de bouw van online samenwerkingsomgevingen. 
Bekijk ons certificaat


6. Kentico in Magic Quadrant voor WCMS en Horizontal Portals

Onlangs is Kentico door Gartner – een leidend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van informatietechnologie – gepositioneerd in het Magic Quadrant voor WCMS en Horizontal Portals. 
Hierbij is een portal een digitale toegangsweg waarmee een groot aantal gebruikers met elkaar kunnen communiceren en content kunnen delen in een veilige omgeving. Diverse media stonden hierbij stil, zoals in dit nieuwsbericht.
 

7. Websites bouwen via cloud-first platform van Kentico

Kentico Cloud is een cloud-first platform waarmee je websites kunt bouwen en geweldige digitale ervaringen kunt creëren voor jouw klanten, zonder de technische uitdagingen van het runnen van een CMS. Kentico Cloud combineert multi-channel content management met customer engagement, samen geleverd als een cloud service die eenvoudig kan worden geïntegreerd met elke oplossing, op elk platform en op elk apparaat.
Wil je meer weten? Geef ons een seintje of neem eens een kijkje op https://kenticocloud.com/


8. Nieuw: Kentico 10

Dat Kentico aan de weg timmert mag duidelijk zijn. Kentico 10 is recent gepresenteerd en bevat nog meer en betere functionaliteiten. Wij hebben de eerste websites in Kentico 10 inmiddels mogen bouwen en we zijn enthousiast over de mogelijkheden. Ontdek hier Kentico 10.
 

9. Samenwerken = kennis delen

De kennis en kunde van onze collega's is voor ons zeer waardevol. Uiteindelijk blijft het mensenwerk dat ervoor zorgt dat onze klanten blij worden van onze software-oplossingen.
Binnen TrueLime werkt een groot aantal gecertificeerde Kentico developers, waaronder Jeroen Fürst. Hij is één van de slechts negen Kentico MVP's (Most Valuable Professional) wereldwijd. Gedreven door zijn passie schrijft hij met regelmaat over zijn vakgebied.
Lees hier zijn blog.
 

10. Co-creatie speelt in op nieuwe wet digitalisering Rechtspraak (KEI)

Over samenwerking gesproken... In een co-creatie project met de Gemeente Rotterdam en de Gemeente Den Haag wordt Octopus voorbereid voor het digitaal uitwisselen van documenten en informatie richting de Rechtspraak. Hiermee spelen we in op de aanstaande wetswijziging en het doel van het programma Kwaliteit en Innovatie in de rechtspraak (KEI) om beroepszaken voortaan digitaal aan te moeten leveren. Lees meer hierover.

 

Wij wensen je fijne dagen en een inspirerend nieuw jaar!