Nu veel dagelijkse benodigdheden te vinden en te bestellen zijn via de mobiele telefoon, is het tijd dat huizenzoekers ook mobiel naar huur- en koopwoningen kunnen zoeken.

11 december 2013

Aanbod huur- en koopwoningen van de Alliantie mobiel beschikbaar
Nu veel dagelijkse benodigdheden te vinden e n te bestellen zijn via de mobiele telefoon, is het tijd dat huizenzoekers ook mobiel naar huur- en koopwoningen kunnen zoeken. IBL-Software en de Alliantie maken het mogelijk.

Wat wilde de Alliantie?
De Alliantie en IBL-Software werkten al vaker samen. IBL-Software zorgde vorig jaar voor een zorgvrij internetportaal voor woningcorporatie de Alliantie. De corporatie was tevreden over de relatie en kwam opnieuw uit bij IBL voor de nieuwe website, waarbij het mogelijk moet zijn ook op mobiele telefoons te zoeken naar huur- en koopwoningen.

Wat boden wij de Alliantie?
In korte tijd is de nieuwe site – met nieuw design - gerealiseerd en is het jaarverslag van de Alliantie digitaal beschikbaar gemaakt. Niet alleen is de opdrachtgever blij met deze snelheid, ook zijn de Alliantie en relaties zeer te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van de site. Zo wordt afhankelijk van de wijze waarop bezoekers inloggen – via de computer of mobiele telefoon – het formaat automatisch aangepast.

De voordelen voor de Alliantie:
Ontwikkeling website en design in één hand;
Vertrouwde en vlotte samenwerking met optimaal resultaat;
Woningzoekers vinden zowel via de computer als mobiel snel hun weg op dit deel van de woningmarkt.
 
Over de Alliantie
De Alliantie zorgt voor betaalbare en goede woonruimte in vitale wijken en is met bijna 60.000 woningen in het noorden van de Randstad een van de grootste woningcorporaties in Nederland.

Benieuwd naar de mobiele site van de Alliantie? Ga dan met een mobiele telefoon naar de-alliantie.nl, de site zal dan automatisch naar de mobiele versie gaan.

Wilt u uw website ook mobiel beschikbaar maken? Neem contact met ons op of laat u terugbellen.