BOVAG is een brancheorganisatie die voor ruim 11.000 leden de belangen behartigt.

11 december 2013

BOVAG ledenportaal
BOVAG is een brancheorganisatie die voor ruim 11.000 leden de belangen behartigt. Ieder bedrijf in de mobiliteitsbranche is welkom als lid, dus alle bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations. Met de invoering in 1965 van de BOVAG-garantie voor gebruikte auto's, heeft BOVAG zich ontwikkeld tot een organisatie die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook in politieke kwesties laat zij haar stem horen.

Wat wilde BOVAG?
BOVAG wilde een ledenportaal dat voor elk van haar leden uitsluitend die informatie en tools zou aanbieden die voor dat lid ook van belang zouden zijn. Met eenvoudig toegankelijke contactinformatie voor BOVAG en de eigen regio adviseur. Met e-formulieren en interactieve pagina's om de eigen contactgegevens en instellingen zelf aan te passen en om vragen te stellen, advies in te winnen en discussies met andere leden te beginnen. Die bovendien zou voorzien in een single sign-on voor het doorklikken naar relevante diensten van partners van BOVAG, zoalswww.klantenvertellen.nl. En natuurlijk met nieuwsberichten en relevante evenementen.

Wat boden wij BOVAG?
Een moderne website gebouwd in Kentico EMS. Een digitaal communicatiekanaal, gericht op het gemak van de leden, volledig geïntegreerd met de CRM-oplossing (AllSolutions) en de productendatabase van BOVAG en met een auto-login op de websites van partners van BOVAG.
Kentallen

Toegang tot het ledenportaal met een login via www.bovag.nl
Oplevering februari 2013
Doorlooptijd 5 maanden
Ontwikkelplatform Kentico EMS 7 en ASP.NET maatwerk
Connectiviteit en integratie met AllSolutions (CRM) en de productendatabase van BOVAG op basis van Connect&Conquer en webservices