Connect&Conquer leidt complexe migratie Thomas Cook in goede banen

22 augustus 2014

Connect&Conquer leidt complexe migratie Thomas Cook in goede banen
Thomas Cook en IBL-Software werken  al samen sinds 2007. IBL-Software staat de reisorganisatie bij met advies, analyses en uitvoering bij onder meer implementatie van content management systemen voor publicaties op websites en in reisgidsen in Nederland, België en Frankrijk. Om de  aandacht van vakantiegangers op hun reizen te vestigen, is het voor organisaties als Thomas Cook belangrijk zich duidelijk en onderscheidend te presenteren. 

Wat wilde Thomas Cook?
Thomas Cook stond voor de migratie van content, waaronder teksten en beeldmateriaal van het huidige STEP van STIBO SYSTEMS naar het nieuwe systeem CMI24 van Eggheads, waarop de hoofdkantoren van de touroperators in deelnemende landen zijn aangesloten. De omvang maar ook meertaligheid van content, wisseling van content per seizoen en het onderscheid tussen factuele en commerciële content maakte het geheel tot een complexe operatie.

Wat boden wij?
IBL-Software zette voor de migratie Connect&Conquer in, het integratieplatform dat verschillende systemen aan elkaar koppelt. Uitgebreid met een XML-adapter maakte dit een efficiënte verhuizing mogelijk.

De voordelen voor Thomas Cook
- gestructureerde migratie en koppeling van systemen
- met Connect&Conquer heeft Thomas Cook gereedschap waarmee door éénmaal configureren repeterend een migratierun kan worden uitgevoerd.

Over Thomas Cook
Sinds het jaar 2000 vallen Neckermann en Vrij Uit onder het Thomas Cook label in Nederland. Hierdoor werd Thomas Cook één van de grootste reisorganisaties in Nederland. In december 2011 verkocht Thomas Cook de reisbureauketen om zich vooral te richten op haar core-business, de touroperatingactiviteiten. Jaarlijks boeken 1 miljoen Nederlanders hun vakantie bij Thomas Cook. Thomas Cook Nederland heeft zo'n 300 medewerkers en maakt deel uit van de overkoepelende Thomas Cook Group.