IBL-Software is prominent Microsoft partner op het gebied van .NET, Dynamics CRM en SharePoint en was beide dagen te vinden met een eigen stand.

11 december 2013

De TechDays 2013 zijn weer achter de rug!
De TechDays 2013 zijn weer achter de rug! Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart vond het  jaarlijkse kennisevenement van Microsoft weer plaats waarbij developers en IT-professionals op dezelfde dagen ontvangen werden. Twee succesvolle dagen met meer dan 3500 bezoekers en wij waren erbij!

IBL-Software is prominent Microsoft partner op het gebied van .NET, Dynamics CRM en SharePoint en was beide dagen te vinden in het World Forum met een eigen stand. Twee drukke dagen met geïnteresseerde bezoekers en meer dan 100 sprekers. Met als hoogtepunt onze eigen Jeroen Fürst, die beide dagen de nieuwsgierige bezoekers kennis heeft laten maken met Kentico. Het content management systeem dat Microsoft zelf ook gebruikt voor de TechDays website. Zeer tevreden zijn we dan ook over de vele positieve reacties.

Kortom, we kunnen spreken van twee interessante dagen op de TechDays, waarmee de naamsbekendheid van IBL-Software weer is gegroeid onder de Microsoft klanten en we een aantal interessante contacten hebben opgedaan.

En gelukkig hebben we de foto’s nog!
Klik hier voor de foto’s van Microsoft zelf!