Expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen

Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen.

In Nederland zijn 350.000 mensen slechtziend of blind en voor deze doelgroep ontwikkelde wij samen met Stichting Koninklijke Visio een kennisportaal.

Op dit kennisportaal kunnen geïnteresseerden gratis en laagdrempelig informatie, tips en reviews vinden over uiteenlopende ICT onderwerpen.

De chatfunctie neemt een belangrijke rol in op het portaal. Als de gebruiker niet binnen “3 kliks” kan vinden wat hij zoekt dan kan de hulp worden ingeschakeld van een medewerker bij Visio die verstand van zaken heeft.

Office 365 koppeling

Het Visio Kennisplein is de “voorkant” van een sharepoint portaal waarin kennisdocumenten zijn opgeslagen. Door deze documenten te publiceren voor het web worden ze middels een Office 365 koppeling geautomatiseerd op het kennisplein gepubliceerd.

Stephan Sterk, Functioneel beheerder Intranet & Internet: ''Samen met TrueLime hebben we de kracht van Office365 en de expertise van Visio kunnen vertalen in de kennis van ons kennisportaal.''

Drempelvrij en responsive portaal

Aangezien de doelgroep slechtzienden en blinden zijn, spreekt voor zich dat het kennisportaal responsive en drempelvrij is. Het portaal wordt opgezet als basis om later op verder te kunnen ontwikkelen.
 
Kennisportaal-Visio-JPG.png

Benieuwd naar het resultaat? Neem hier een kijkje!
 
Logo-Koninklijke-Visio-(1).png