Ziekenhuis zet grote stap richting een prettige online dienstverlening

26 juli 2016

Frisse nieuwe website ETZ biedt meer gemak en voordelen
De nieuwe website van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is live. Met deze responsive website presenteert het ziekenhuis zich nu ook online als één ziekenhuis, ontstaan uit het gefuseerde St. Elisabeth Ziekenhuis en het TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg en Waalwijk eerder dit jaar. Hiermee zet het ziekenhuis een nieuwe, grote stap richting een efficiënte en prettige online dienstverlening.
Op basis van de nieuwe huisstijl van ETZ ontwikkelde TrueLime het grafisch design en ook de front-end én de back-end van de website in Kentico CMS.
De focus van de website ligt op het helder presenteren van het gecombineerde aanbod van specialismen/behandelingen, en de behandelaars die patiënten in het ziekenhuis tegenkomen.Daarnaast ontsluit de website uiteraard de informatie en taken waarvoor de meeste patiënten de website bezoeken, waaronder een afspraak maken, wachttijden raadplegen en een bezoek voorbereiden. Naast de lancering van deze website ontwikkelen we binnenkort voor ETZ ook een platform om snel (tijdelijke) flexibele campagne-sites te publiceren.

Vereenvoudiging beheer/webredactie
Tijdens de ontwikkeling van de website is er ook aandacht besteed aan efficiënter contentmanagement. Voor webredacteuren is bijvoorbeeld het koppelen van content – zoals aandoeningen, behandelingen, afdelingen en specialisten – makkelijker gemaakt.
De integratie en inzet van social media is ook meegenomen bij de realisatie.
 
Over ETZ

Het ETZ is een (boven)regionaal, topklinisch opleidingsziekenhuis in de regio Midden-Brabant.
Landelijk staan zij bekend om hun expertise op het gebied van zware Traumatologie en Neurochirurgie en bovenregionaal op het gebied van Cardiologie, Orthopedie en Interventieradiologie.
Bezoek de nieuwe website van ETZ:

www.etz.nl
Eddy de Ridder 
+31 (0)6 460 225 66 
Meer weten?
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.