TrueLime haalt Kentico kennis bij de bron

7 augustus 2014

TrueLime haalt Kentico kennis bij de bron
Onze medewerkers beschikken uiteraard over excellente kennis van en ervaring met Kentico. Maar waar komt eigenlijk nog betere expertise vandaan dan bij de bron zelf?

Sinds 1 juni werkt Petr Švihlík bij TrueLime. Petr heeft de afgelopen 7 jaar bij Kentico Software s.r.o. in Tsjechië gewerkt. Hij heeft dus meegewerkt en bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van Kentico en kent alle ins en outs. Met de toevoeging van Petr aan onze organisatie ontstaat een waardevolle uitwisseling van kennis over Kentico binnen het team. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat we Kentico optimaal inzetten om te komen tot de beste online oplossing.

Petr wilde gaan werken in Nederland. Dat hij vanuit Tsjechië besloot dat hij bij TrueLime wilde werken, maakt het bijzonder. "Wij zijn altijd op zoek naar talent, hebben altijd posities op onze website staan. Toen ik de sollicitatie van Petr op een van onze vacatures ontving, heb ik hem meteen gebeld!", aldus Eddy de Ridder. "En tot nu toe bevalt die samenwerking uitstekend, van beide kanten."