Begin mei werd de drie verdiepingen tellende nieuwe locatie aan de overkant in gebruik genomen.

9 mei 2014

IBL-Software heeft met nieuw pand weer de ruimte
IBL-Software groeide langzaam maar zeker uit haar jasje. Met regelmatig ruim veertig mensen aan het werk in het bestaande pand aan de Charles Petitweg was er steeds vaker een tekort aan werkplekken en vergaderruimte. De oplossing? Uitbreiding in de nabijheid. Begin mei werd de drie verdiepingen tellende nieuwe locatie aan de overkant in gebruik genomen.



De groei van de afgelopen jaren bracht met zich mee dat collega’s steeds dichter op elkaar kwamen te zitten. Wel gezellig, maar langzamerhand toch ook wat lastig. Door het pand aan de overkant te betrekken, kan IBL-Software voorlopig weer even vooruit en verder groeien.

In het nieuwe pand werden muurtjes gesloopt, nieuwe wanden, bureaus en plafonds geplaatst. Er werd geverfd en de locatie is aangesloten op het IBL-netwerk. Tijdens de verhuizing werkten medewerkers zoveel mogelijk thuis en op geïmproviseerde werkplekken in de vergaderruimte. Een dag later, op dinsdag 6 mei, konden ze hun nieuwe werkplek betrekken. Tegelijkertijd werd op de bestaande locatie ook een deel van de bureaus vervangen. In het nieuwe pand hebben het webteam en het Inmarsatteam hun thuisbasis en zijn er mogelijkheden voor projectteams makkelijk bij elkaar te zitten gedurende de periode van het project. Dat zorgt automatisch voor verbetering van de efficiency en communicatie. Naast voldoende werkplekken en vergaderruimte zijn er plekken voor wie even rustig alleen wil werken of juist uitgebreid wil bellen zonder collega’s te belasten. Relaties die nieuwsgierig zijn naar het nieuwe pand zijn natuurlijk van harte welkom!