IBL-Software sponsor en deelnemer HartmanEVENT

23 september 2014

IBL-Software sponsor en deelnemer HartmanEVENT
Op 9 en 10 oktober vindt het jaarlijkse HartmanEVENT plaats. Dit jaar heeft het congres als thema: Listen to your audience. Door bezoekers wordt dit congres aangemerkt als het meest interessante en leerzame CMS-congres van Nederland. Gedurende deze twee dagen kunt u van (internationale) experts alles te weten komen over content strategie, digital analytics, customer experience management en brand management.

Op 9 oktober delen verschillende sprekers hun ervaring; enkele experts presenteren hoe u succesvol kunt zijn door te luisteren naar uw online publiek en anderen strijden om de titel ‘Best Practice Champion’ die aan het einde van de middag bekend wordt gemaakt. Daarnaast vindt ook de Content Tool Championship plaats; onze eigen Jeroen Fürst (Kentico MVP) zal hierbij in samenwerking met de Sales Director van Kentico de mogelijkheden van online communicatie en marketing demonstreren.
Op 10 oktober zijn er verschillende masterclasses die verdieping geven aan het thema. Het volledige programma kunt u bekijken op:
www.hartmanevent.nl/programma.

IBL-Software is, samen met Kentico, sponsor van het HartmanEVENT. Wij zijn gedurende deze twee dagen aanwezig op het congres. Graag begroeten wij u in onze stand, waar u met ons in gesprek kunt raken over online marketing en communicatie.

update:
Jeroen is Content Tool Champion 2014 geworden. Met zijn demo "Spider Man versus Super Man" liet hij zien hoe je met behulp van Kentico productverkoop stimuleert door de juiste content aan de juiste persoon te presenteren.
Michal and Jeroen. Kentico winst tool champion