‘Software waar wij en onze klanten blij van worden’

11 december 2013

IBL-Software viert 15-jarig jubileum
‘Software waar wij en onze klanten blij van worden’

Samen met medewerkers, partners, buren en klanten vierde IBL-Software vrijdag 13 september haar vijftienjarig jubileum. Een trotse mede-oprichter Hans van der Linden onderstreepte dat de doelstelling nog steeds is software te maken waar zowel IBL als haar opdrachtgevers blij van worden.

IBL-Software B.V. startte ruim vijftien (officieel zelfs zo’n zestien) jaar geleden onder de naam Ingenieursbureau van der Linden BV. Opgericht door Van der Linden senior en zoons Hans en Peter richtte senior zich vooral op consultancywerkzaamheden in de bouwsector. De zoons waren actief als software-ingenieurs.

Hans van der Linden: ‘We werkten de eerste tijd op de zolder van ons ouderlijk huis, maar toen mijn moeder liet weten haar huis terug te willen, namen we onze intrek op de Charles Petitweg.’ In de loop van de jaren concentreerde de onderneming zich meer en meer op ICT en werden de organisatie en de werkzaamheden uitgebreid. Sinds 2007 wordt de naam IBL-Software B.V. gevoerd. Het bedrijf groeide uit tot een belangrijke speler op de Nederlandse markt. Met 35 medewerkers bedient IBL-Sofware grote klanten als Bovag, Translink, UMC Utrecht, Inmarsat, gemeenten als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en tal van opdrachtgevers in het midden- en kleinbedrijf.Hans: ‘De afgelopen tijd kwamen Arjen, Eddy, André en Chris erbij als compagnons. Dat geeft ons bedrijf extra inspiratie maar ook capaciteit om gezond door te groeien en aandacht te blijven besteden aan de balans tussen onze organisatie, diensten en producten. Daarnaast is en blijft software ontwikkelen hartstikke leuk, maar om zo naadloos mogelijk aan te sluiten bij wat opdrachtgevers willen, zoeken we hen nog nadrukkelijker op. Zo blijven we software maken waar wij en onze klanten blij van worden en waarmee ze precies kunnen uitvoeren wat hun onderneming nodig heeft.’

Na de terugblik van Hans werden de aanwezigen in de sfeervolle tent vermaakt met drankjes, smaakvolle hapjes, muziek, korte presentaties-op-beeld van de medewerkers en een goochelaar.

IBL-Software dankt alle bezoekers en haar klanten voor het gezellige feestje en de samenwerking!