Stichting PVP vertrouwenspersonen in de zorg verbetert online dienstverlening

Bij de Stichting PVP draait alles om hun cliënten. In dat kader heeft TrueLime een nieuwe intelligente zoekfunctionaliteit geïmplementeerd in de bestaande Kentico CMS website.

Via deze nieuwe zoekfunctie kunnen patiënten in GGZ instellingen hun pvp (patiëntenvertrouwenspersonen) gemakkelijk vinden. 

Om dit waar te maken heeft TrueLime een koppeling gemaakt met Rapp, het cliëntvolgsysteem van de Stichting PVP. Door de gegevens uit Rapp te koppelen is de slimme zoekfunctie ontstaan. Waar voorheen de helpdesk gebeld werd, is het nu (bijna) met één klik mogelijk om de juiste pvp te vinden op www.pvp.nl/wie-is-mijn-pvp.


In dit project heeft TrueLime zich bezig gehouden met het design, de technische realisatie en de daadwerkelijke implementatie. Dankzij een prettige samenwerking met de Stichting PVP, IT innovators en itelligence is er een succesvol eindproduct neergezet.
Een tevreden klant, daar doen wij het voor! 

Voor Stichting PVP zijn de voordelen óók direct duidelijk; de zoekfunctionaliteit bespaart kosten, werkt snel en is klantvriendelijk. 

TrueLime heeft in het verleden een portal en website gebouwd voor de Stichting PVP. Zie hier de volledige klantcase en ervaar de mogelijkheden. 
logo PVP