Kentico 12 is gelanceerd! Wij willen jou graag kennis laten maken met deze nieuwe versie.

Kennissessie nieuwste versie en strategie Kentico door TrueLime

Kentico 12 is gelanceerd! Wij willen jou graag kennis laten maken met deze nieuwe versie. We bieden je een afwisselend programma, met daarnaast de mogelijkheid andere Kentico gebruikers te ontmoeten.

Programma:
Onze Kentico Most Valuable Professional (MVP) Jeroen Fürst laat deze middag de nieuwe functionaliteiten zien. Onder andere “agile marketing” met de gebruiksvriendelijke page builder en de nieuwe smart forms. Ook komen de Kentico strategie en roadmap aan bod.
Daarna vertelt onze consultant Astrid Leeman vanuit haar praktijkervaring welke stappen je kunt zetten om te komen tot een succesvol online platform.
Aan het einde van de middag geven we korte 1-op-1 sessies, waarin we je vertellen wat de mogelijkheden van Kentico 12 voor jouw organisatie.

Locatie:
Deze sessie organiseren we voor onze klanten en relaties in het mooie BOVAGhuis in Bunnik. We vinden het leuk om deze sessie te geven bij een van onze klanten. De locatie is met met auto en per OV goed bereikbaar. Parkeren is gratis, evenals deelname aan deze sessie.
Zie hieronder het programma en extra informatie. Hopelijk zien we elkaar 31 januari!
 
 

Programma 

12.30 - 13.30 Ontvangst met lunch
13.30 - 13.45 Opening
13.45 - 14.45 Jeroen Fürst, Kentico MVP: de nieuwe versie en strategie van Kentico
14.45 - 15.00 Pauze
15.00 - 15.45 Astrid Leeman, de weg naar een succesvol online platform
15.45 - 16.00 Afsluiting
16.00 - 17.00 Borrel met mogelijkheid tot korte 1-op-1 sessies
Verrijk jouw kennis met nieuwe inzichten, raak geïnspireerd en krijg inzicht in de mogelijkheden voor jouw organisatie! Deze dag is tevens ideaal om informatie, kennis en ervaringen uit te wisselen met andere organisaties.

Registeer je nu