IBL-Software vernieuwde de KUBUS website en is nu zo opgezet dat KUBUS zelf heel flexibel om kan gaan met de layout en gewenste functionaliteiten.

11 december 2013

Modern design en flexibele opzet voor nieuwe website KUBUS
KUBUS uit Eindhoven voorziet architectenbureaus van 3D BIM-tekensystemen en andere software. IBL-Software vernieuwde de KUBUS website. Deze heeft nu een modern design en is zo opgezet dat KUBUS zelf heel flexibel om kan gaan met de layout en gewenste functionaliteiten.  

KUBUS
KUBUS voorziet architecten en hun bouwpartners van de juiste tools. Zo zorgt het als exclusieve distributeur voor de benodigde pakketten – onder meer ArchiCAD en Solibri – en adviseert en ondersteunt het bedrijven bij de overgang naar en werken met nieuwe software. Met deze intuïtieve software en no-nonsense support draagt KUBUS bij aan de bedrijfsvoering van haar klanten.

Wat wilde KUBUS?
De vorige – eveneens door IBL-Software gerealiseerde - website was toe aan een update.

Wat boden wij KUBUS?
Eind 2012 is gestart met de voorbereidingen en bouw van de nieuwe site, die eind april van dit jaar kon worden gelanceerd. In de eerste plaats is het design vernieuwd en volgens IBL-Software ‘echt vele malen mooier dan het vorige’. Daarnaast is de site generiek opgebouwd, waarbij op zeer eenvoudige wijze de content volgens een vast patroon beheerd kan worden qua positionering en look-and-feel. Simpel gezegd: de webmaster kan zelf blokken verplaatsen en flexibel te werk kan gaan.
Naast de slimme opzet van de website is hierbij een voordeel dat KUBUS zelf met software werkt en daardoor weet hoe optimale resultaten uit de mogelijkheden kunnen worden gehaald. Wat kubusinfo.nl tot slot stoer maakt, is de moderne navigatie die aansluit op de wens van KUBUS om gebruikers steeds naar een ‘call to action’ te leiden. Of dat nu downloaden van een demo of directe verkoop is. Niet alleen IBL maar ook KUBUS is tevreden over de uitstraling en flexibiliteit van de nieuwe site!


Zie ook:
www.kubusinfo.nl