Naast een moderne uitstraling zorgde IBL-Software voor een boost in de functionaliteiten

20 maart 2014

Moderne uitstraling, locatiegids en unieke zorgvraagwijzer op nieuwe site Philadelphia
De website van Stichting Philadelphia Zorg, één van de grootste zorginstellingen van Nederland, is vernieuwd. Naast een moderne uitstraling zorgde IBL-Software voor een boost in de functionaliteiten. Zo maken een locatiegids en een unieke zorgvraagwijzer het bezoekers gemakkelijk de juiste zorg te vinden. Ook is de site voorzien van ervaringsverhalen van cliënten.Wat wilde Philadelphia?
Philadelphia was hard toe aan een nieuwe website met een frisse uitstraling en uitgebreidere functionaliteiten. Vanwege goede ervaringen met Kentico zocht Philadelphia een partner die daarin thuis is en daarnaast een modern design kon verzorgen. Zo kwam de organisatie uit bij IBL-Software.

Wat boden wij
In de voorbereidingsfase is intensief samengewerkt, medewerkers van Philadelphia en IBL-Software kwamen geregeld bij elkaar over de vloer. In die periode is de gewenste moderne uitstraling gerealiseerd en is een vacaturebank op de site opgenomen. Daarnaast zijn zowel op een kaart als in een lijst alle kantoor- en zorglocaties van Philadelphia te zien, compleet met alle relevante informatie over deze locaties. Uniek in de branche is de zorgvraagwijzer. Aan de hand van vragen kunnen bezoekers gericht op zoek naar zorg, bijvoorbeeld in de vorm van begeleiding thuis, dagbesteding of huishoudelijke verzorging. Uiteindelijk krijgen zorgvragers een zorgadvies met duidelijke uitleg en een telefoonnummer voor direct contact. Naast de opdrachtgever was ook het panel dat de nieuwe site uitgebreid heeft getest enthousiast over de uitstraling en het gebruiksgemak.

De voordelen voor Philadelphia:
- een nieuwe, informatieve en gebruiksvriendelijke site
- unieke zorgvraagwijzer en locatiegids functionaliteiten op de site
- de eigen beheerders kunnen zelf eenvoudig aanpassingen doorvoeren. Over Philadelphia
Philadelphia is een landelijke organisatie met ruim 7.600 medewerkers die vanuit 600 locaties ruim 7.800 cliënten met een verstandelijke beperking ondersteunen, variërend van enkele uren begeleiding per week en logeeropvang tot dagbesteding, dagelijkse intensieve zorg en begeleide werkvormen.