Meer winst op tijd, papier en overzicht

Breda, 11 mei 2017

De Zitting-App, het gebruiksvriendelijke en efficiënte hulpmiddel tijdens (hoor)zittingen, is aangevuld met nieuwe functies. De app, die relevante documenten en gegevens uit Octopus BPM (Business Process Management) haalt en deze digitaal beschikbaar stelt via een tablet, boekt zo nog meer winst op tijd, papier en overzicht.

Wat was er al mogelijk met de Zitting-App:

• documenten inzien (online en offline);
• locatie en zaalnummer van (hoor)zittingen opzoeken;
• de agenda met een overzicht van al uw zaken en locaties raadplegen;
• notities maken bij documenten ter voorbereiding van de zitting, maar ook tijdens de zitting.Op basis van feedback van gebruikers is de Zitting-app uitgebreid met nieuwe functies. Zo kunt u nu een geluidopname maken met de Zitting-app. Het geluidsbestand wordt dan direct in het digitale dossier van de zaak opgeslagen en ook gesynchroniseerd naar Octopus BPM.

Alle typen bestanden kunnen nu naar de app gesynchroniseerd worden. Zo hadden we het net al over geluidsbestanden, maar ook filmpjes, foto’s en e-mails kunnen worden gesynchroniseerd. Foto’s en e-mails worden eerst automatisch naar Pdf-formaat geconverteerd, waarbij de e-mail bijlagen ook aan het Pdf-bestand worden toegevoegd.

Lees hier meer over Octopus