Vernieuwde website biedt burgers volop mogelijkheden voor self-service

16 december 2016

Nieuw webportaal Centraal Administratie Kantoor (CAK) live!

TrueLime heeft voor het Centraal Administratie Kantoor (CAK) een nieuw webportaal ontwikkeld op basis van Kentico CMS. 
Het CAK is de uitvoeringsorganisatie die zich onder andere bezighoudt met het vaststellen en innen van wettelijk verplichte eigen bijdrages in de zorg.

De bouw van een nieuwe, interactieve website past binnen de digitaliseringsambities van het CAK. Door middel van de nieuwe website wil het CAK de communicatie met de burgers en andere instellingen optimaliseren en de mogelijkheid bieden om snel en gemakkelijk zaken te regelen bij het CAK.

Samenwerkingspartners
CAK koos voor Kentico CMS en TrueLime als partner om de website te bouwen. Ian Gerrard, IT Manager van het CAK: “Kentico is een technologie die goed faciliteert wat wij nodig hebben. Ze zijn gericht op Microsoft en het is erg gebruiksvriendelijk. Dat vinden onze mensen fijn. TrueLime is voor ons de juiste samenwerkingspartner, omdat het een goede club is. Je kan goed met ze samenwerken en als het echt spannend wordt zet het team nog een extra tandje bij.”

Juiste match
Eddy de Ridder van TrueLime is verheugd: “We zijn erg trots op het werk met het team bij het CAK en het resultaat dat nu live staat. Het CAK is niet alleen een mooie organisatie, ze verrichten ook belangrijk werk op het gebied van welzijn en zorg. Een domein dat goed bij onze organisatie past en waar we graag succesvol in willen zijn. We zijn trots dat we hebben kunnen helpen bij het verwezenlijken van hun digitaliseringsdoelstellingen.”

Naar de nieuwe website van het CAK

Bekijk onze cases in de zorg