Grote stap in realisatie voorlichting op maat

Den Haag, 1 augustus 2017

De Hartstichting is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van haar nieuwe website. De concepten zijn in de afrondende fase aanbeland. Strijdend tegen hart- en vaatziekten hoopt de Hartstichting met de realisatie voorlichting op maat te kunnen bieden voor al haar website bezoekers.

De huidige website van de Hartstichting heeft een schat aan informatie voor veel verschillende doelgroepen. Echter, het is nu lastig de juiste informatie te kanaliseren naar de relevante doelgroep. Met de nieuwe website hoopt de hartstichting voorlichting op maat te kunnen bieden aan al haar doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan hartpatiënten, donateurs of studenten. “Dat is een complex concept,” aldus Henk Rikkengaa-Wouters, projectleider vanuit TrueLime, de aangestelde partij om de website te bouwen. “De vele doelgroepen vragen een grote mate van personalisatie op de website.”

De Hartstichting heeft besloten om de nieuwe website in Kentico CMS te laten bouwen. Kentico biedt dynamische content aan de voorkant en een hoog gebruiksgemak voor editors aan de achterkant.  ” De keuze voor Kentico is genomen vanwege de flexibiliteit en een hoge mate van zelf kunnen configureren. Dat gecombineerd met gebruikersgemak en een gunstige prijsstelling maakt dat Kentico het CMS systeem is voor de Hartstichting,” aldus Paul Top, Projectmanager bij de Hartstichting.

Bart Omlo, Salesdirecteur voor EMEA en Latijns-Amerika bij Kentico: “Wij zijn heel blij met de keuze voor Kentico door de Hartstichting. Zij passen perfect binnen onze doelgroep als sterk lokaal merk, met een grote focus op het digitale domein, veel eisen en wensen ten aanzien van het gebruiken van online marketing zoals marketing automation en personalisatie, maar ook met een relatief klein marketing- & communicatieteam. Onze gebruiksvriendelijke en zeer complete oplossing past uitstekend bij hun behoeften en verwacht dat ze veel profijt gaan hebben van onze software.”

TrueLime is de gekozen implementatiepartner. In samenwerking met Onstuimig (concept en interacties) en Presenter (content) zijn de systeemkoppelingen en de platformen ontwikkeld. De concepten zitten in de afrondende fase, waar een testpanel van eindgebruikers meehelpt om de puntjes op de i te krijgen.  

Over Kentico
Kentico is softwareontwikkelaar en leverancier van een totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing. De value for money propositie van Kentico zorgt ervoor dat elke type organisatie, van groot tot klein, verbluffende websites kan maken en de efficiëntie en effectiviteit van hun marketingactiviteiten kan vergroten. Bedrijven kunnen met Kentico in contact treden met klanten, inzicht krijgen in klantwensen, customer journeys inrichten, content beheren, online verkoop realiseren en de samenwerking in de eigen organisatie optimaliseren. Wereldwijd draaien momenteel meer dan 25.000 websites in 100 landen op Kentico. Nederlandse klanten zijn onder andere het Radboud UMC, het ROC van Amsterdam, BDO en het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

Voor meer informatie: www.kentico.com.  

Over TrueLime
TrueLime creëert software oplossingen die de klant verlossen van frustrerende hoofdpijnvraagstukken. Software oplossingen die echt goed werken. True staat voor echt, eerlijk, betrouwbaar en loyaal. 

Voor meer informatie: www.truelime.nl/nl/

Over Onstuimig
Onstuimig creëert digitale oplossingen die klanten niet zullen vergeten. Dit doen ze vlot, vakkundig en met passie voor interactie. De duurzame oplossingen worden hoog gewaardeerd en vormen een consistente ervaring bij ieder klantcontact, op elk moment en via elk device.

Voor meer informatie: https://www.onstuimig.nl/

Over Presenter
Presenter is een online communicatiebureau gespecialiseerd in content. Ze adviseren, begeleiden en ondersteunen organisaties bij de uitvoering van succesvolle online communicatie.

Voor meer informatie: http://www.presenter.nl/