Nog efficiënter werken met Octopus dankzij onze opfriscursus!

8 juni 2015

Met de Octopus opfriscursus is je kennis zó weer up-to-date
Je werkt al enige tijd met Octopus en zal gemerkt hebben dat Octopus verandert. Telkens een klein beetje, dus ook nadat je onze introductiecursus hebt gevolgd. Nieuwe functies, handige knoppen en hulpmiddelen voor bulkverwerking, verbeterde en veranderde zoekmogelijkheden. Het is voor jou als gebruiker belangrijk om veranderingen in Octopus bij te houden, dit kan je immers veel tijd en ergernis besparen omdat kennis van recente functies je werkproces versnelt. Met de Octopus opfriscursus van TrueLime is jouw kennis van Octopus binnen een halve dag weer up-to-date.

Voor wie
Is jouw kennis van Octopus wat weggezakt en twijfel je regelmatig of het gebruik niet anders kan? Heb je de introductiecursus gemist, en werk je wel al met Octopus? Of wil je graag kennis opdoen van de wijzigingen die het systeem heeft ondergaan sinds je het in gebruik hebt genomen? Dan is deze cursus voor jou een optie, zodat je er in de praktijk gemakkelijker mee kunt werken.

Leerdoelen
Je leert wat vereist is om bezwaarschriften en andere Juridische processen snel en efficiënt te kunnen verwerken. Wij brengen je goed op de hoogte van de nieuwste functies binnen Octopus maar staan ook stil bij functies die er al langer inzitten maar die je wellicht nog niet hebt leren kennen. In een halve dag krijg je nuttige en informatie tips & trics om Octopus efficiënter te kunnen gebruiken. Ook leer je collega’s te helpen en te trainen in het gebruik van Octopus.

Een ervaren trainer leidt je op een ontspannen manier door het proces in een interactieve ochtend of middag. Ook is het mogelijk vooraf een vragen- en wensenlijst bij ons in te leveren zodat de cursus op een aantal specifieke leerdoelen gericht zal zijn. Zo kun je weer vooruit en de komende jaren met veel plezier Octopus gebruiken!

Aanpak en inhoud cursus
Opfriscursussen geven wij bij voorkeur on-site op locatie van de klant en daarbij meestal binnen de Octopus omgeving die bij jullie actief is. Octopus kent namelijk veel verschillende soorten inrichtingen, daarom is het aan te bevelen rechtstreeks vanuit jullie praktijk te werken. Dit maakt de cursus herkenbaar en zeer hands-on.
Voor meer informatie over wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen kunt u contact opnemen met Eddy de Ridder (06-46022566).
Eddy de RIdder
+31 (0)6 460 225 66
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.