Nieuw online platform voor ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland.

23 februari 2016

TrueLime ontwikkelt nieuwe websites voor ROC van Amsterdam en ROC van Flevoland.

TrueLime werkt momenteel aan de realisatie van nieuwe websites voor het ROC van Amsterdam (ROCvA) en het ROC van Flevoland (ROCvF). Na een uitvoerige selectie hebben deze grootste aanbieders van MBO-opleidingen in Amsterdam en Flevoland gezamenlijk gekozen voor Kentico als Content Management Systeem (CMS) en online marketing platform.

De nieuwe websites moeten voor potentiële leerlingen de ultieme digitale studiekeuzeadviseurs gaan worden. Contentpersonalisatie en één-op-één communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Betere informatievoorziening

De websites van ROCvA en ROCvF hebben gemiddeld 100.000 unieke bezoekers per maand, maar dat aantal kan volgens de opleider nog omhoog. Door nieuwe slimme websites willen ROCvA en ROCvF naast de kwaliteit en de gebruikerservaring met name ook de informatievoorziening voor leerlingen in de oriëntatiefase fors verbeteren.

Alex Borburg, manager online communicatie van ROCvA en ROCvF: "Met de nieuwe door Kentico ondersteunde websites kunnen we onze doelgroep veel persoonlijker benaderen. Onze website wordt zo ingericht dat we de bezoekers één-op-één kunnen begeleiden naar een juiste studiekeuze. Kentico biedt bovendien naast een compleet CMS ook een gunstige prijs. Die goede prijs-kwaliteitsverhouding was uiteindelijk doorslaggevend voor onze keuze van TrueLime als ontwikkelaar."

Over ROCvA en ROCvF

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) en het ROC van Flevoland (ROCvF) verzorgen (v)mbo-opleidingen in nagenoeg alle beroepsrichtingen - van vliegtuigmonteur en banketbakker tot hotelmanager en verpleegkundige.
Beide opleiders werken nauw samen, zijn zeer innovatief en hebben nauwe banden met het werkveld. Intensieve samenwerking is er met o.a. Schiphol in het Luchtvaart College Schiphol, met The College Hotel, een viersterren hotel in Amsterdam Zuid, en met Johan Cruijff in het Johan Cruyff College voor topsporters. De Frank Sanders’ Akademie is één van de bijzondere onderdelen van het ROCvA, gespecialiseerd in musicalonderwijs.

Het ROCvA en het ROCvF hebben MBO Colleges in Amsterdam, Almere, Amstelveen, Hilversum, Hoofddorp en Lelystad.
Voor meer informatie: www.rocva.nl en www.rocvanflevoland.nl

Eddy de Ridder 
+31 (0)6 460 225 66 
Meer weten?
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.