Relevante feedback altijd zichtbaar via handige tool.

21 oktober 2015

Nieuwe Prikbord-module voor snelle, eenvoudige online participatie
Inwoners en bedrijven in uw gemeente, medewerkers of klanten eenvoudig online hun mening laten geven? Dat kan snel en eenvoudig met de nieuwe Prikbord-module in Kentico CMS.

De bezoekers van uw website, portaal of intranet zien een digitaal prikbord met een stelling, vraag of een korte inleidende tekst. Via een kort formulier voegen ze een reactie toe in de vorm van een notitie, en/of reageren ze op een andere notitie op het prikbord. Dit geeft zowel uw organisatie als uw klanten of inwoners snel een beeld van wat er leeft rondom een actueel onderwerp.

TrueLime ontwikkelde deze eenvoudige webmodule op initiatief van Heleen Lieftink Advies, in eerste instantie voor de gemeente Olst-Wijhe.

Inzet tijdens events
U kunt het digitale prikbord ook gebruiken tijdens een event of open dag om reacties te verzamelen en deze live te tonen via een website, beamer of videoscherm. Onder aan het prikbord is ruimte voor de logo’s van sponsors.

Snelle implementatie
De Prikbord-module kan binnen 15 minuten worden ingericht en gekoppeld aan uw website. De achtergrond en teksten kunt u zelf instellen, bijvoorbeeld met een foto of illustratie.Digitaal prikbord voor gemeente Olst-Wijhe
In de gemeente Olst-Wijhe konden inwoners onlangs via het prikbord hun mening geven over openbare verlichting. Enkele andere gemeenten volgen later dit jaar.

Meer weten

Eddy de Ridder
+31 (0)6 460 225 66
Meer weten?
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.