Bezoekers en andere geïnteresseerden kunnen snel de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn

2 april 2014

Programma en inschrijving voor TechDays overzichtelijk gepresenteerd op website
TechDays is de jaarlijkse update van Microsoft voor IT-professionals en developers. In 2014 vindt het tweedaagse evenement in het World Forum in Den Haag plaats op woensdag 16 en donderdag 17 april. IBL-Software zorgt er met de organisatoren voor dat deelnemers, bezoekers en andere geïnteresseerden snel de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn.Wat wilde de organisatie van TechDays?
TechDays informeert geïnteresseerden in de aanloop naar het evenement over het volledige programma en maakt inschrijving via www.microsoft.com/netherlands/techdays graag zo eenvoudig mogelijk.

Wat boden wij?
IBL-Software verzorgt voor het tweede jaar het beheer van de website. Op de site vinden bezoekers alle informatie over de sprekers, sessies, workshops, exposanten en toegangsprijzen. Natuurlijk is ook inschrijving via de site mogelijk. Dit jaar werd de site voorzien van een nieuw design.

De voordelen voor TechDays:
- IBL-Software zorgt snel en adequaat voor het raamwerk
- medewerkers van de organisatie kunnen zelf eenvoudig aanpassingen doorvoeren.

En verder
Is het vermelden waard dat IBL-Software ook zelf als exposant aanwezig is op de beurs en iedereen welkom is om bij de stand langs te komen!