Provincie kiest Octopus BPM ter ondersteuning AWB-secretarissen

16 september 2016

Samenwerking provincie Utrecht en TrueLime officieel beklonken
Op 15 september jl. vond bij de provincie Utrecht op feestelijke wijze de ondertekening van de Octopus bewerkers- en onderhoudsovereenkomst plaats. Arjen Kuin van TrueLime trakteerde Peet de Reuver van de provincie en zijn team op een heerlijke slagroomtaart om dit heuglijke feit samen te vieren.

Provincie-Utrecht2.jpgMet de aanschaf van de Octopus applicatie gaat de provincie Utrecht het proces rond bezwaarverwerking verder optimaliseren. De gebruikers werken sinds enkele weken naar tevredenheid met deze software en zien volop mogelijkheden om het werkproces samen met het Octopus-team van TrueLime beter te organiseren.
Dit wederzijdse vertrouwen werd nogmaals uitgesproken door ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst in het bijzijn van de betrokkenen.
Teamleider Peet de Reuver blikt alvast vooruit: "Octopus zal er bij ons voor zorgen dat we de ondersteuning van de AWB-secretarissen stroomlijnen en betrouwbaarder maken. Door het gebruik van Octopus kunnen we bovendien makkelijker informatie verzamelen om te sturen op kwaliteit van besluitvorming in de organisatie."


Naar overzicht cases bij gemeente & overheid

 
Eddy de Ridder
+31 (0)6  460 225 66
Meer weten?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen