Gecertificeerde collega's belangrijke voorwaarde binnen TrueLime

10 maart 2016

Actuele kennis noodzakelijk voor bouwen van online samenwerkingsomgevingen.
Binnen TrueLime hechten we veel waarde aan de expertise van onze webdevelopers die websites, portalen en intranetten bouwen. Daarom doorloopt elke developer bij ons een ontwikkeltraject inclusief deelname aan examen. 

Ook nieuwe medewerkers die wellicht al jaren bekend zijn met een of diverse Content Management Systemen, maar nog niet beschikken over een certificaat, melden we aan voor het examen zodat zij hun certificaat alsnog kunnen behalen. Volgens Eddy de Ridder, Salesmanager bij TrueLime, is het allemaal niet meer dan logisch: “Zo blijven wij een succesvolle en betrouwbare partner en kunnen onze klanten er altijd op rekenen dat onze developers beschikken over de benodigde technische vaardigheden in het gebruik van de nieuwste ASP.net technologieën, tools en platformen.”

Team Kentico webdevelopers breidt uit 
Bestond het aantal gecertificeerde Kentico developers binnen TrueLime vorig jaar nog uit zes medewerkers, dat aantal verdubbelt als half maart de recent in dienst getreden medewerkers hun certificaten halen.


Achterste rij, van links naar rechts: Peter van de Veire, Jos van de Wiel, Roel de Bruijn, Dave van Bale, Sietse Trommelen, Sander Both, Bram den Boer, Wesley van Strien. Voorste rij, van links naar rechts: Marnix van Valen, Maarten van den Hooven, Arthur Steenkist, Jeroen Fürst.

Onder deze gecertificeerde developers bevindt zich Jeroen Fürst, Kentico MVP (Most Valued Professional). Hij is een van de slechts acht MVP’s wereldwijd. Hiermee bevestigt TrueLime haar ruime ervaring en toegevoegde waarde in het realiseren van online weboplossingen.

Eenmaal gecertificeerd wordt de kennis nog met regelmaat getoetst. De certificaten moeten elke 2 jaar opnieuw gevalideerd worden. De developer moet hiervoor opnieuw examen doen, zodat zijn kennis up to date blijft. Deze upgrades/validaties worden door ons altijd tijdig bijgehouden. Op die manier borgen wij de actuele expertise van de laatste versie van Kentico.

Lees meer over Kentico