Kennis en inzicht zorgen voor optimale toepassing Kentico CMS en EMS

Breda, 24 mei 2017

Actuele kennis noodzakelijk voor bouwen en monitoren van online samenwerkingsomgevingen.
TrueLime hecht veel waarde aan de expertise van webdevelopers die websites, portalen en intranetten bouwen. Daarom doorloopt elke developer bij TrueLime een ontwikkeltraject inclusief deelname aan examen. Bovendien wordt er steeds meer waarde aan marketing gehecht en is eenzelfde traject ontwikkeld, waarmee de developers en marketeers van TrueLime de web performance kunnen monitoren en op basis daarvan marketing aanbevelingen kunnen doen.

Ook nieuwe medewerkers die wellicht al jaren bekend zijn met een Content Management Systeem (CMS) of Enterprise Marketing Solution (EMS), maar nog niet beschikken over een certificaat, meldt TrueLime aan voor het examen zodat zij hun certificaat alsnog kunnen behalen. Volgens Eddy de Ridder, Managing Partner bij TrueLime, is het allemaal niet meer dan logisch: “Zo blijft TrueLime een succesvolle en betrouwbare partner en kunnen onze klanten er altijd op rekenen dat de developers beschikken over de benodigde technische vaardigheden in het gebruik van de nieuwste ASP.net technologieën, tools en platformen.”

Team Kentico webdevelopers breidt uit 
Het team Kentico gecerticifeerden bestaat in mei 2017 uit zes. Dit aantal zal stijgen naar negen Certified Developers en drie Certified Marketers in de maand juni. Dat zal een verdubbeling van het aantal gecertificeerden betekenen.

Onder de gecertificeerde developers bevindt zich Jeroen Fürst, Kentico MVP (Most Valued Professional). Hij is een van de slechts 11 MVP’s wereldwijd. Hiermee bevestigt TrueLime haar ruime ervaring en toegevoegde waarde in het realiseren van online weboplossingen.

Eenmaal gecertificeerd wordt de kennis nog met regelmaat getoetst. De certificaten moeten elke twee jaar opnieuw gevalideerd worden. De developer moet hiervoor opnieuw examen doen, zodat zijn kennis up-to-date blijft. Deze upgrades/validaties worden door TrueLime altijd accuraat bijgehouden. Op die manier wordt de actuele expertise van de laatste versie van Kentico gewaarborgd.

Lees meer over Kentico