Onze senior developer Maarten spreekt tijdens internationaal event

18 oktober 2016

TrueLime goes Vegas @404conference!
“404” is een nieuw internationaal congres over digitale marketing en website development. Dit event is een initiatief van Kentico en vindt plaats van 2 t/m 4 november in Hotel The Mirage in het bruisende hart van de Las Vegas Strip.
In deze unieke setting zal ook Maarten van den Hooven namens TrueLime een inspirerende sessie verzorgen. 


Tijdens dit driedaagse congres delen specialisten vanuit de hele wereld hun kennis en ervaringen over het fascinerende digitale spectrum waar techniek en business elkaar continu uitdagen.
Waar liggen de kansen en valkuilen als het gaat om digitale innovatie? Hoe realiseer je nu écht meer online zakelijk succes? Aan de hand van inspirerende presentaties en concrete praktijkvoorbeelden krijgen de deelnemers nieuwe inzichten en antwoorden op deze vragen.
Kortom, “404” is een unieke happening voor ambitieuze online managers, marketeers én webdevelopers.

Collega Maarten gastspreker
TrueLime is met een select gezelschap vertegenwoordigd in Las Vegas. Bovendien is collega Maarten van den Hooven door de organisatie uitverkozen om een inhoudelijke bijdrage te leveren.
Maarten is hiermee de enige Nederlander die op het podium van “404”zal verschijnen met zijn presentatie “How to lose clients in 10 days?”
Aan de hand van een praktijkcase neemt onze senior developer de gasten mee in een boeiend verhaal over de ontwikkeling van een website voor goede resultaten met zoekmachinemarketing.


Bekijk programma en sprekers @404conference