‘Directeuren-maken-vuile-handen-dag’ tijdens NL DOET!

Betrokken Ondernemers Breda organiseerde op vrijdag 9 maart tijdens NLDOET ‘Directeuren-maken-vuile-handen-dag’.

Ook de directeuren van TrueLime staken hun handen vrijwillig uit de mouwen!

Partner van de stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda

TrueLime is sinds 2017 partner van de stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda. 
Deze stichting verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente in concrete projecten met maatschappelijke betekenis.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen = Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Maatschappelijk betrokken ondernemen heeft impact op meerdere fronten. Het brengt collega’s niet alleen dichter bij elkaar, maar ook bij het doel dat wordt gesteund. Uiteindelijk gaat het om de stralende lach van mensen die helpen en van de mensen die worden geholpen.

Breda DOET | TrueLime DOET | Directeuren DOEN!

Op 9 maart jl. hebben onze directeuren vrijwillig geholpen met klussen bij Stek en Belcrum Beach. Schuren, verven, opruimen en sjouwen, de handen werden écht uit de mouwen gestoken. 
Betrokken-Ondernemers-Breda.jpg

Betrokken-Ondernemers1.jpg

Natuurlijk werd het harde werken beloond. Na afloop was het tijd voor een welverdiend biertje op kantoor! (waar ook geklust wordt)

Proost! Op naar het volgende project!
Betrokken-Ondernemers-Breda.png

NLDoet

NLDoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, deze werd op 11 en 12 maart gehouden en is een initiatief van het Oranje Fonds.
NLDoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen. Ook leden van het Koninklijk Huis zetten zich ieder jaar op deze dag vrijwillig in. Op 11 en 12 maart waren zo’n 350.000 vrijwilligers in het land actief. Ruim 9.000 klussen waren bij NLDoet aangemeld. 

Stichting Betrokken Ondernemers Breda

De stichting Betrokken Ondernemers verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente in concrete projecten met maatschappelijke betekenis. Zo draagt de stichting bij aan een hechtere samenleving. De nadruk ligt hierbij op bedrijfsvrijwilligers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen met inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen. Bij de stichting zijn nu 115 Bredase bedrijven en organisaties aangesloten.
 

Betrokken-Ondernemers-Breda-logo.png