Support aan Cloud Programma beloond met privileges

TrueLime één van de eerste Kentico Cloud Partners

Het Kentico Cloud Partner Programma is gelanceerd. Partners die vanaf het begin Kentico steunen en die bovendien al een Cloud implementatie hebben voltooid zijn bedankt en worden bevoorrecht met een extra mooie plaatsing op de Kentico Cloud website. Vojtech Boril, Kentico Cloud Sales Executive, licht toe: “Ik kondig met grote blijdschap aan dat we het Kentico Cloud Partner Program lanceren. Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om TrueLime te bedanken voor hun loyaliteit tijdens het Partner Program. Bovendien heeft TrueLime al een Cloud project succesvol voltooid en daarvoor worden zij beloond met een opvallende plaatsing op de website.” Bekijk hier de pagina.

De Cloud geeft zoveel meer gemak bij het lanceren van campagnesites voor bijvoorbeeld kortlopende marketing acties. Lees hier meer over in het artikel van Kentico MVP Jeroen Fürst. Naast Kentico Cloud experts heeft Kentico ook drie Kentico Certified Marketers in dienst, die kunnen meedenken en -bouwen.

Kentico Cloud Partner zijn brengt ten slotte een aantal voordelen met zich mee. Zo mag TrueLime zich verheugen op het gratis gebruiken van Kentico Cloud voor interne projecten, testen en demo’s draaien. Daarbij is er ook gratis toegang tot Support diensten, zoals e-mail en chat.