Drie nieuwe collega’s gaan ook bijdragen aan realisatie ambitieuze groei!

Breda, 4 juli 2017

TrueLime heeft er een Senior Developer, Scrum Master en Software Developer bij! Dit benadrukt de groei die TrueLime doormaakt. Jan-Joost van Zon, die aan de slag gaat als Senior Developer, heeft programmeren als passie. “Ik was voorheen team lead. Ik zorgde dat een team van zeven software ontwikkelaars goed met elkaar samenwerkten, stuurde aan op best practices, stemde wensen en eisen af met het management en nog allerlei andere zaken. Zelf programmeerde ik natuurlijk ook mee! Thuis hou ik me ook bezig met mijn programmeren, met name een toepassing voor geluid en muziek. Ik ga bij TrueLime eerst een aantal maanden als senior developer aan de gang met het idee, om zo snel mogelijk weer als lead developer aan de gang te gaan, wat ik voorheen met zo veel plezier heb gedaan.”

Wouter Bos is zojuist als Scrum Master begonnen bij TrueLime. “Na mijn informatica opleiding in 2000 heb ik acht jaar bij Logica gewerkt voor één klant: Shell. Daarna heb ik een jaar als projectleider/consultant bij Distel gewerkt. Daarna twee jaar bij QDelft als Servicemanager / projectmanager en tot medio 2015 was ik werkzaam bij Prodware als projectmanager/Scrum Master. Sinds twee jaar ben ik tot 8 uur in de week werkzaam als Product Owner voor twee collega’s die apps ontwikkelen in hun vrije tijd. Ik vind Agile/Scrum een fijne manier om software te bouwen, maar ook voor andere processen kan de Agile mind-set een grote meerwaarde zijn. Met name de transparantie en de eigen verantwoordelijkheid spreken me enorm aan. Ik hoop bij TrueLime een open cultuur te ervaren met enthousiaste mensen en wil daar zelf ook graag mijn steentje aan bijdragen.”

Edo van Klaveren is onlangs begonnen als Software Developer. “Ik heb in 2016 de bachelor Informatica aan de Universiteit Utrecht afgerond. Ik was eigenlijk ook een specialisatie in Game Technology aan het doen, maar daarvoor heb ik één gamegerelateerd vak te weinig gedaan. Ironisch genoeg kwam dit doordat ik een minor Game Design heb gevolgd. Ik begon tijdens het laatste deel van de middelbare school op de TI-84 grafische rekenmachine te programmeren in TIBASIC. Pas op de universiteit ben ik computers gaan programmeren.”

En naast deze nieuwe lichting van collega's is TrueLime op zoek naar meer versterkingen om de gewenste groei te realiseren. Bekijk hier de vacatures. Bij TrueLime wordt vol passie en bevlogenheid gewerkt. Dit zorgt voor energie, een positieve instelling en een hoop werkplezier. Gevestigd in Breda werken wij aan uitdagende, interessante projecten voor diverse opdrachtgevers (van global accountant kantoren tot lokale overheden). We zijn van oorsprong een familiebedrijf en vinden samenwerken, kennis delen, elkaar inspireren en motiveren, ruimte om te groeien en plezier in het werk erg belangrijk. Maandelijks overleg met je teamlead, werken in kleine teams, onze borrels en pizzasessies, de teamuitjes, coaching en het beschikbare opleidingsbudget dragen hieraan bij.

Kom ook bij TrueLime meters maken!