True staat voor echt, eerlijk, betrouwbaar en loyaal

26 november 2014

Vier IT bedrijven verder onder één naam
Met ingang van 11 november zijn IBL-Software, Iv-Software, Canvastix en CRMotion verder gegaan onder de nieuwe naam TrueLime. Het bedrijf in Breda levert, met 35 medewerkers, IT diensten voor klanten als Bovag, UMC Utrecht, Inmarsat, gemeente Amsterdam, gemeente Rotterdam en gemeente Den Haag.
 
“Met de nieuwe naam kunnen we gaan bouwen aan een landelijke naamsbekendheid en creëren we meer duidelijkheid naar klanten en prospects.” zegt Hans van der Linden, mede oprichter en CEO van TrueLime.
 
True staat voor hetgeen het bedrijf wil uitstralen naar de buitenwereld en haar medewerkers: echt, eerlijk, betrouwbaar en loyaal. Lime refereert aan de lime tree (Lindeboom) die een knipoog vormt naar de oprichters van het bedrijf. Vroeger had de lime tree een zeer belangrijke rol binnen een nederzetting. De lindeboom stond letterlijk in het midden van de gemeenschap en markeerde de locatie waar mensen bij elkaar kwamen om tot oplossingen te komen. Voor TrueLime zijn dat oplossingen om blij van te worden.