koppeling van de webshop en boekhoudpakket AccountView

25 april 2014

Voets Specialiteiten maakt flinke efficiencyslag met koppeling webshop en AccountView
IBL-Software verzorgde eerder de website van delicatessengroothandel Voets Specialiteiten. Daarnaast werkt de groothandel met Canvastix. De producten, diensten en service bevallen, en zo maakten Voets Specialiteiten en IBL-Software een nieuwe stap: koppeling van de webshop en boekhoudpakket AccountView. Hiermee maakt Voets een flinke efficiencyslag.Wat wilde Voets Specialiteiten?
Voets maakt gebruik van AccountView, een pakket voor boekhouding en financiële administratie. Daarmee is een deel van deze processen optimaal georganiseerd. Maar vooral in de fase die hieraan voorafgaat, kon nog veel winst worden geboekt.

Wat boden wij?
IBL-Software verzorgde met Connect and Conquer de koppeling tussen AccountView en de webshop, waar klanten van Voets Specialiteiten hun bestellingen plaatsen. Connect and Conquer koppelt informatie uit verschillende systemen aan elkaar, zoals boekhouding, orderadministratie en gegevens uit webshops. Door de koppeling komt informatie van de webshop van Voets Specialiteiten nu terecht in AccountView en vice versa. Zo worden bijvoorbeeld wijzigingen in de voorraad adequaat verwerkt in de bedrijfsorganisatie en zijn prijzen die in AccountView worden aangepast ook gelijk op de site te zien. Maar het belangrijkste: kwamen bestellingen eerder versnipperd binnen via fax, telefoon en e-mail, nu kunnen klanten zelf direct via de webshop bestellen. Dat werkt veel sneller, overzichtelijker en efficiënter. Daarbij zien consumenten die op zoek zijn naar een lekkere mosterd-dillesaus of een andere delicatesse via de site van Voets Specialiteiten bij welke winkels ze hiervoor terecht kunnen.

De voordelen voor Voets Specialiteiten:
- snelle implementatie van Connect and Conquer en koppeling van webshop en AccountView
- structuur en overzicht in bedrijfsprocessen
- koppeling voorkomt dubbel werk, verkleint de kans op fouten en bespaart op die manier tijd en geld.

Over Voets Specialiteiten
Nadat enkele jaren geleden vader en zoon Voets ontdekten dat de mosterd-dillesaus op hun weekmarkten een groot succes was, boden ze deze in heel Nederland aan kaasspeciaalzaken, slagerijen en delicatessenwinkels aan. Al snel werd het assortiment uitgebreid en was de groothandel geboren. Inmiddels bedient Voets Specialiteiten de Nederlandse en Belgische markt met een uiteenlopend assortiment specialiteiten die bij andere groothandels of speciaalzaken niet of nauwelijks voorkomen, van confituren, mosterdsoorten en dressings tot cakebakmixen, pasta’s, bonbons en meer.