De website van FastFlex was toe aan een opfrisbeurt. Met de nieuwe site, die eind oktober live ging, is het bedrijf weer helemaal bij de tijd.

11 december 2013

Website FastFlex is weer eigentijds trefpunt voor opdrachtgevers en kandidaten
De website van FastFlex was toe aan een opfrisbeurt. Met de nieuwe site, die eind oktober live ging, is het bedrijf weer helemaal bij de tijd. IBL-Software zorgde ervoor dat alles wat is bedacht, in de praktijk ook werkt zoals het moet. 

Wat wilde FastFlex?
FastFlex wilde een frisse uitstraling met een modern design en een duidelijke indeling. IBL-Software werkte al met FastFlex samen aan de vorige website en deed vanwege de goede ervaringen ook deze keer de vertaalslag van design naar een soepel functionerende website.

Wat boden wij FastFlex?
Door vlotte samenwerking met FastFlex en de designer kon de nieuwe website in korte tijd live. De indeling met widgets – blokken – zorgt voor overzicht en maakt het voor medewerkers van FastFlex eenvoudig de site bij te houden en te actualiseren. De vernieuwde site heeft de gewenste uitstraling van FastFlex naar werkgevers en kandidaten. De laatste groep vindt op de site snel informatie over vacatures. Opdrachtgevers weten in korte tijd meer over zaken als ervaring, vaardigheden, cv en beschikbaarheid van kandidaten. De nieuwe site is ook veel beter vindbaar voor zoekmachines. Opdrachtgever FastFlex is dan ook erg tevreden over de update, waarmee de werkprocessen van het bedrijf weer een beetje efficiënter verlopen. 

De voordelen voor FastFlex
- een site met een fris uiterlijk en modern design
- dankzij Kentico kan FastFlex de site eenvoudig zelf bijhouden
- duidelijke structuur en inhoud maken de site goed vindbaar.

Over FastFlexOrganisaties zoeken interim-professionals en interim-professionals zoeken aantrekkelijke opdrachten. FastFlex brengt beide partijen bij elkaar. Dat doet het bedrijf snel, efficiënt en goed. Door jarenlange ervaring weet FastFlex precies welke interim-professionals bij opdrachten passen. Het resultaat bestaat uit perfecte matches, tegen scherpe tarieven voor de opdrachtgever en maximale opbrengsten voor de interim-professional.

Nieuwsgierig wat IBL-Software kan betekenen voor uw website? Neem contact op of laat u terugbellen.