Blikvanger zijn vooral de carrouselafbeeldingen die effectief aandacht vestigen op kernachtige boodschappen die het bedrijf wil overbrengen.

11 december 2013

Website Mysolution klaar voor de toekomst
Eind april werd de nieuwe website voor Mysolution opgeleverd. Blikvanger zijn vooral de carrouselafbeeldingen die effectief aandacht vestigen op kernachtige boodschappen die het bedrijf wil overbrengen.

Mysolution
Mysolution helpt organisaties in de flexbranche en zakelijke dienstverlening beter te presteren door ontwikkeling van innovatieve software en apps. Met FLEX biedt Mysolution een voor de uitzendbranche unieke integrale oplossing voor front,-mid- en backoffice, planning en financiële administratie en maakt het taken en documenten inzichtelijk op smartphone en tablet.
Mysolution PRO is er speciaal voor professionals die zelfstandig of in een team werken aan projecten en biedt een integrale oplossing voor werving & selectie, calculatie, planning, urenregistratie, facturatie en verloning. Hiermee kunnen organisaties een enorme efficiencyslag maken en flink besparen op de kosten van administratief personeel.

Wat wilde Mysolution?
Naast een nieuw design wilde Mysolution een nieuwe structuur en inhoudelijke herziening van de teksten.

‘Samen met Mysolution en Schut Designs is de website van Mysolution qua vorm en inhoud volledig vernieuwd’, vertelt Christian Lok van IBL-Software. ‘De samenwerking verliep uitstekend en zorgde voor de beste resultaten voor opdrachtgever Mysolution. Waar we best trots op zijn, zijn vooral de schermvullende foto’s die op de homepage in een carrousel de aandacht vestigen op verschillende onderwerpen en waarbij te zien is hoe lang het beeld nog blijft staan. Dat ziet er hartstikke goed uit, het werkt perfect en Mysolution is er erg blij mee. Dat geldt overigens ook voor de ingangen die we in overleg hebben gekozen en waarmee bezoekers snel hun weg vinden op de site. MySolution kan ten slotte zelf eenvoudig en snel aanpassingen doorvoeren en is dus niet afhankelijk van externen. Dat bespaart tijd en geld.’


Zie ook:
www.mysolution.nl