Bernard van Croonenburg sinds 1 oktober nieuwe CEO van TrueLime

6 oktober 2016

Wijziging in managementteam TrueLime
Sinds 1 oktober 2016 is Bernard van Croonenburg formeel toegetreden tot het managementteam van TrueLime. De afgelopen maanden was Bernard op interim basis al nauw betrokken bij onze beleidszaken op het gebied van Operatie en HR. Als nieuwe CEO van TrueLime neemt hij nu ook de dagelijkse leiding bij TrueLime officieel over van Hans van der Linden. 

“We zijn als MT ervan overtuigd dat Bernard de kwaliteiten en ervaring in huis heeft om de komende jaren een bijdrage te leveren in het realiseren van onze ambities. Zelf kan ik me hierdoor volledig gaan focussen op de rol van CTO. Vanaf deze plek wil ik Bernard graag nogmaals welkom heten bij TrueLime en hem heel veel succes toewensen,” aldus Hans van der Linden.
Bernard van Croonenburg kijkt enthousiast uit naar de voortzetting van de samenwerking: “Vanuit Carv company werken we al jaren samen met TrueLime. Deze stap onderstreept het onderlinge vertrouwen, iets om trots op te zijn. Ik ben er van overtuigd dat we gezamenlijk de enorme potentie binnen TrueLime kunnen benutten om onze ambities de komende jaren waar te maken.”

Wie is Bernard van Croonenburg?
Bernard is een ervaren manager en ondernemer die met name in de ICT en HR zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Bernard is eigenaar van organisatie adviesbureau Carv company en was in het verleden onder andere werkzaam voor Portiva, Finalist en Logica.
Een klant omschreef hem als volgt: “Humor, daadkracht, enthousiasme gecombineerd met een duidelijke focus op de mens zorgen ervoor dat Bernard de boel in beweging krijgt en snel resultaat behaalt.” Een juiste balans tussen mens- en resultaatgerichtheid is de sleutel tot zijn succes.