Xamarin is een technologisch platform voor ontwikkeling van apps voor op alle populaire smartphones

12 juli 2016

TrueLime door Xamarin gecertificeerd als partner
Onlangs zijn wij gecertificeerd Xamarin partner geworden! Dit betekent dat onze Xamarin developers het Xamarin University program succesvol hebben doorlopen en op de hoogte zijn van alle ins en outs van deze technologie.

Met Xamarin kan TrueLime apps voor zowel iOS als Windows en Android in één keer ontwikkelen. Dit levert een aanzienlijke besparing op in ontwikkeltijd, maar ook in onderhoud van de app. Dat is interessant voor alle maatwerk-apps, maar ook voor apps als uitbreiding op bestaande medewerkers- en klantportalen, om samen te werken vanaf elke locatie en device.

Tijdens al eerder opgeleverde projecten hebben we veel kennis en ervaring opgedaan met Xamarin. We zijn inmiddels aangesloten bij het netwerk van Xamarin developers in Nederland en beschouwen deze stap als een mooie uitbreiding op .net-tools die we standaard gebruiken voor app-ontwikkeling.

 
Eddy de Ridder 
+31 (0)6 460 225 66 
Meer weten?
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.