Zaaksystemen in beeld LIVE! 2018 (KBenP)

Op donderdag 15 maart vindt het evenement Zaaksystemen in Beeld LIVE!2018 plaats.

Kom langs en maak kennis met onze grote trots: Octopus
Voor het derde jaar op rij wordt het evenement Zaaksystemen in Beeld LIVE! georganiseerd voor KBenP. Ook Octopus is aanwezig. Ontdek de mogelijkheden van Octopus en de ontwikkelingen binnen onze software. Het evenement vindt plaats op 15 maart 2018 in ’s-Hertogenbosch.

logos_OCT.png

VOOR EEN ZAAKGERICHT EN WATERDICHT PROCES
 

TrueLime demonstreert modulair zaaksysteem Octopus

Met Octopus BPM bewaak je eenvoudig de voortgang en kwaliteit van elke zaak, zoals een aanvraag, klacht, contract of melding. Octopus levert onder meer:

  • documentcreatie van standaard brieven en e-mails
  • managementrapportages (uren- en kostenverantwoording)
  • dossiergeschiedenis met uitgebreide zoekfunctie
  • termijnbewaking (inclusief notificaties, signalering en rappèllijsten)
  • koppeling met webformulieren
  • clusterverwerking
Op deze dag draait het om het zien, beleven en ervaren van verschillende zaaksystemen. Wij laten zien wat de mogelijkheden met Octopus zijn aan de hand van de volgende thema's/sessies:
 

Zaakafhandeling 

We zullen vanuit verschillende gebruikersrollen de afhandeling van zaken met Octopus doorlopen. Door onze jarenlange ervaring bij de juridische afdelingen bij onder andere gemeente Rotterdam, Den Haag en Amsterdam (met name op het gebied van bezwaar, beroep en klachten) is Octopus ontwikkeld tot een erg toegankelijk, gebruikersvriendelijk en efficiënt werkend systeem. Met Octopus is het mogelijk om welk werkproces dan ook optimaal in te richten en daarmee allerlei zaaktypen te kunnen verwerken.

Klantcontact

In deze sessie zullen we simuleren dat bij contact met een klant snel inzicht is te krijgen in de status van zaken en digitale dossiers.
Hiermee wordt een klant eenvoudig en snel geholpen en krijgt hij of zij een duidelijk antwoord op een vraag. We laten de sterke zoekfunctie(s) in Octopus zien. We laten ook zien dat door middel van het aanmaken en genereren van ‘activiteiten’ contactmomenten kunnen worden vastgelegd en gepland. De sterke termijnbewaking van Octopus zorgt ervoor dat hierdoor geen afspraken gemist worden!

(Functioneel)Beheer

Octopus kent een uitgebreide functioneel beheer module waarmee nieuwe zaaktypen, workflow en documenten kunnen worden ingericht. Hierbij is alles wat nodig is om een proces en het werk optimaal in te richten configureerbaar.
We laten zien wat in onze ogen de meest belangrijkere aspecten hiervan zijn voor gebruikers.

Vrije sessie – Octopus: een modulair zaaksysteem 

Een belangrijke kracht van Octopus is dat het systeem modulair is. Hierdoor zijn elementen los in te zetten, is het gemakkelijk uit te breiden en kunnen we andere producten koppelen. Flexibiliteit is key!
Octopus is goed in te passen in de huidige architectuur van eenvoudige tot complexe processen en zaaktypes. Octopus heeft zelf geen DMS of KCC tools maar koppelt met diverse systemen in de markt. Koppelingen worden gerealiseerd op basis van de VNG/KING standaarden als STuF en CMIS.

Octopus zelf ervaren bij de knoppentafel!

Naast de sessies kan Octopus zelf gezien en ervaren worden bij de knoppentafel. Test hoe gemakkelijk het is om met Octopus te werken en complexe, maar ook eenvoudige processen af te handelen.

Aanmelden voor dit evenement kan nog via deze link.

Octopus-TrueLime.JPG