Wij bedenken en creëren software om blij van te worden

Octopus BPM - voor een zaakgericht en waterdicht proces

Voor elke organisatie is er continu de uitdaging om de werkprocessen te verbeteren. Vanuit de Business Process Management (BPM) gedachte is dit een iteratief proces dat kijkt naar effectiviteit, efficiëntie, innovatie, flexibiliteit en integratie. Door het inzetten van onze applicatie Octopus krijg je grip op dit iteratieve proces. 
Lees verder over BPM

Website | (Social) Intranet | Portaal ontwikkeling

Jouw website wil je natuurlijk vooral gerealiseerd hebben met een systeem dat bij je past. Je wilt de website altijd up-to-date houden, maar dit moet niet teveel tijd in beslag nemen. TrueLime maakt gebruik van een aantal, op Microsoft technologie gebaseerde, Content Management Systemen (CMS) voor het ontwikkelen en het beheren van websites. Bij de keuze voor een passend CMS helpen wij je graag.
Lees verder over website ontwikkeling

Applicatie ontwikkeling

Maatwerk gaat over productiviteit. Hoe dichter de oplossing ligt bij het werkproces van de organisatie, hoe productiever de oplossing zal zijn. Maatwerk kan een productievere oplossing bieden. De afgelopen 17 jaar is er veel kennis opgedaan in verschillende branches en van verschillende technieken.
Lees verder over applicatie onwikkeling

Integratie en migratie

Vaak heeft een bedrijf meerdere back- en frontoffice systemen (Website, CMS, CRM, ERP, Financieel, HRM, etc.) draaien waarvan de data ligt opgeslagen in verschillende systemen. Een goede integratie levert productiviteit, foutenreductie en data-integriteit op. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende maatwerkintegraties gerealiseerd en doen wij veel out-of-the-box integraties met ons product Connect & Conquer.
Lees verder over integratie en migratie