Softwareontwikkeling zit in ons DNA en dat zal ons nooit loslaten.

Applicatie ontwikkeling

In ons hart blijven wij softwareontwikkelaars. De term ‘techneut’ zien wij als een geuzennaam.
TrueLime is begonnen als maatwerk softwareontwikkelingsbedrijf. Los van het feit dat wij vandaag de dag met verschillende diensten en producten onze werkzaamheden verrichten, blijven wij in ons hart nog steeds softwareontwikkelaar. De termen ‘programmeur’ en ‘techneut’ beschouwen wij als geuzennamen.

Sinds 1997 is er veel kennis opgedaan in verschillende branches en van verschillende technieken. Sinds 2005 hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op Microsoft .NET technologie.
In 2009 zijn we door Microsoft erkent als Microsoft Gold Partner in de competentie Application Development.

Mobile apps

Wij zijn de aangewezen partij voor het realiseren van jouw native app. 
Het jaar 2010 mag van TrueLime de boeken in als het 'echte' startjaar van de mobiele native apps. Apple kwam met de iPad en HTC en Samsung kwamen met goed en snel werkende Android telefoons. Door de komst van Android 3 (geschikt voor tablets) startte vanaf 2011 de concurrentstrijd tussen de iPad en de Android varianten op de tablet markt. 

Android

iOS

Windows Phone

Heb je als organisatie een wens voor een maatwerk native app dan is TrueLime de aangewezen partij om deze te ontwikkelen. Aangezien je niemand uit je doelgroep wil uitsluiten is het aan ons de uitdaging om de app beschikbaar te maken op de grootste drie platformen: Android, iOS en Windows Phone.
Neem contact met ons op

Microsoft technologie

Voor de bouw van onze oplossingen vertrouwen wij op de bewezen kwaliteit van Microsoft technologie.
Microsoft .NET

.NET

TrueLime bouwt praktisch bijna al haar oplossingen op basis van Microsoft .NET technologie. Zo bent u als klant verzekerd van de laatste mogelijkheden en kunnen wij snel en efficiënt software ontwikkelen. Hoewel er een duidelijke trend is om nieuwe software geschikt te maken voor het web (zie websiteontwikkeling) blijft het in veel gevallen interessant om een Windows applicatie te ontwikkelen. Vooral in zakelijke omgevingen is een op Windows gebaseerde oplossing vaak een juiste keuze. Met name als het gaat om video- of grafische toepassingen of wanneer performance en beveiliging een hoge prioriteit hebben.
Microsoft Azure

Azure

Microsoft Azure is bezig aan een opmars. TrueLime heeft sinds 2009 ervaring met het Azure platform en is sinds 2011 Azure Cloud partner. Door op basis van Azure applicaties te ontwikkelen ontstaan er veel schaalvoordelen. Applicaties die veel rekenwerk of opslag vereisen kunnen op deze manier eenvoudig worden gerealiseerd. De groei van het gebruik is geborgd in de architectuur. Naast groei is ook piekverbruik direct te ondervangen.
Xamarin

Xamarin

Met Xamarin kan TrueLime apps voor zowel iOS als Windows en Android in één keer ontwikkelen. Dit levert een aanzienlijke besparing op in ontwikkeltijd, maar ook in onderhoud van de app. Dat is interessant voor alle maatwerk-apps, maar ook voor apps als uitbreiding op bestaande medewerkers- en klantportalen, om samen te werken vanaf elke locatie en device.
Visual Studio

Visual Studio

Microsoft is gelukkig verder gegaan dan alleen goede tools voor softwareontwikkeling te leveren. Zij hebben ook de ondersteuning van SCRUM in hun ontwikkeltools mogelijk gemaakt. Door gebruik te maken van Visual Studio Team edition in combinatie met Foundation server is het mogelijk de gehele workflow, planning, backlog en voortgang binnen één systeem vast te leggen en te monitoren.

Proces

Wij werken aan de hand van SCRUM, een flexibele en snelle manier om softwareproducten te maken.
A Sprint Planning Meeting
B Daily Cycle
C Product Increment
D Sprint Review
E Sprint Retrospective
F Update Product Backlog
Lees meer over SCRUM

Meer weten?

We stellen ons graag persoonlijk voor. Bel ons of laat je nummer achter, dan bellen we je snel terug.
Eddy de Ridder
+31 (0)6 460 225 66
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.