Het geeft een kick om mensen naar jouw schermen te zien kijken.

Narrowcasting

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij de ideale partner in narrowcastingoplossingen.
TrueLime is leverancier van professionele narrowcastingoplossingen en heeft meer dan 15 jaar ervaring in diverse markten zoals retail, automotive, hospitality, corporate, public en entertainment.

Met onze kennis en ervaring op het gebied van narrowcastingoplossingen en IT helpen wij graag met het beantwoorden en invullen van (digitale) communicatie vraagstukken. Zo kunt u uw doelgroep nóg effectiever bereiken.

Canvastix

Wij vinden dat narrowcastingsoftware snel en makkelijk in gebruik moet zijn.
Canvastix is de lijn van narrowcasting- software die door TrueLime wordt geleverd. Wij vinden dat narrowcastingsoftware makkelijk in gebruik moet zijn zodat een gebruiker snel zijn weg kan vinden.

Om Canvastix voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken, bieden wij drie verschillende producten aan. Een ‘Software as a Service’ (Saas) variant, een Android toepassing en ons handige en gebruiksvriendelijke geheugensteuntje: de Digitale Buddy.

Producten

De producten in onze Canvastix lijn bieden jou de flexibiliteit die je zoekt.
Canvastix SignageBuilder

SignageBuilder

Medio 2009 is Canvastix SignageBuilder gelanceerd. Ontstaan uit 15 jaar ervaring in Digital Signage en ontwikkeld middels de laatste technologieën. Als ‘Software as a Service’ (SaaS) oplossing met daarbij behorende licentiestructuur, biedt Canvastix de flexibiliteit in het gebruik die van een moderne Digital Signage oplossing verwacht mag worden.
Canvastix Digitale Buddy

Digitale Buddy

De Digitale Buddy is een handig, visueel geheugensteuntje voor de dagelijkse gang van zaken bij mensen die dat nodig hebben. De Digitale Buddy is voorzien van een aantal vaste sjablonen om eenvoudig en snel pagina’s te kunnen maken. Ook is er een kleine bibliotheek met algemene foto’s aanwezig. 
Lees verder

Android Signage Player

Onze nieuwe Android toepassing kan zowel op zichzelf of in combinatie met SignageBuilder foto- en videomateriaal in de hoogste beeldkwaliteit uitzenden. Met de Android SignagePlayer koppel je eenvoudig en snel met je Dropbox-account, via FTP of gebruik je gewoon een SD kaart om foto- en videomateriaal uit te zenden.

Software visie

Een goed narrowcastingsysteem gaat verder dan alleen goed contentbeheer.
Een goed narrowcastingsysteem gaat verder dan alleen goed contentbeheer en het slim aansturen van beeldschermen. Vandaag de dag is een narrowcastingsysteem onderdeel van een bestaande IT infrastructuur met verschillende andere systemen zoals een web content management systeem, relatiebeheersysteem of een financieel systeem.

Het is daarom uitermate belangrijk dat de software eenvoudig is in gebruik. Onze ervaring is dat nieuwe gebruikers van Canvastix direct hun weg weten te vinden. Qua dienstverlening lopen we de volgende checklist door:


Software

Voor het beheren van tekst, beeld en video en het aansturen van de schermen.


Beeldscherm

Het juiste beeldscherm op de juiste locatie in het juiste formaat.


Player

Een speciaal geconfigureerde PC voor Narrowcasting doeleinden.


Content

Het geheel van tekst, beeld en video. Inhoud en design is van essentieel belang.


Montage

Installeren en monteren van uw beeldscherm en player.


Training

Start na een goede training. Leer alle details om zo efficiënt mogelijk te werken.


Servicedesk

Bel de servicedesk als je er niet uitkomt zodat je weer snel verder kunt.

Klanten

Wij zijn trots dat wij Canvastix hebben mogen implementeren bij onder andere deze klanten.
EkoPlaza
Gall & Gall
Golden Tulip
McDonald's
Shell Nederland
Van der Valk

Meer weten?

We stellen ons graag persoonlijk voor. Bel ons of laat je nummer achter, dan bellen we je snel terug.
Eddy de Ridder
+31 (0)6 460 225 66
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen